helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

Tým 2020

Silnice 2020 V kategorii A a B na silnici nás budou v roce 2020 reprezentovat Jiří Stránský, Dominik Glänzner a Jakub Jílek.

Jiří, po celkovém druhém místě v Moravském poháru 2019, bude pravděpodobně opět naším největším želízkem v ohni. Také doufáme, že ho bude plno na maratónských závodech v rámci celé ČR. Dominika čeká první kompletní sezóna, jeho plán je závodit a závodit, získávat zkušenosti. Jakub plánuje účast v Moravského poháru 2020, ale převážně se bude zaměřovat na časovky po celé ČR.

Na silnici v kategorii C máme nejpočetnější osazení, a to Pavla Jíru, Víta Procházku, Františka Jílka a Petra Černého. Pavel se pokusí vylepšit letošní 7. místo v Moravském poháru 2019, kterého se účastnil v kategorii C poprvé. „Prvoročákem“ v této kategorii letos bude Vítek a jeho cílem bude co nejlepší celkové umístění v Moravském poháru 2020. Františka letos čeká poslední sezóna v „céčku“ a už vyhlíží krátké časovky po ČR, kde bude moci naplno uplatnit svůj „dieslový“ motor.

Petr bude obhajovat mnoho pódiových pozic na časovkách po celé ČR a my pevně věříme, že nás bude úspěšně reprezentovat.

Naši mladí „bajkeři“ Petr Výmola, Tomáš Tichý a Richard Špaček už netrpělivě vyhlížejí jaro. Čím delší, tím oblíbenější jsou u Petra maratonské závody na horských kolech. I v nadcházející sezóně se Petr hodlá účastnit mnoha závodů po Evropě. Tomáš je aktivním závodníkem série závodů Nova Cup, Kolo pro život, a v příští sezoně tomu nebude jinak. Richarda čekají první závodní zkušenosti a my už jsme netrpěliví, jak si v nich povede, a držíme mu palce.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.