helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

Půjčovna elektrokol - Choceň

Půjčování jízdních elektro kol se stává stále populárnější a to s dobrým důvodem. Elektro kola jsou skvělým způsobem, jak objevovat krásy naší krajiny bez toho, abyste se unavili a příliš se spotřebovali. A co je ještě lepší, můžete si je půjčit a užít si výlety bez nutnosti investovat do vlastního elektro kola.

Pokud plánujete výlet do orlicko-ústecka a hledáte způsob, jak se dostat z jednoho místa na druhé, půjčení elektro kola je skvělou volbou. Navíc, pokud se rozhodnete využít dobrého vlakového spoje do Chocně, máte před sebou skvělou možnost podniknout výlet podél řeky Orlice a navštívit mnoho krásných míst v této oblasti.

Jedním z nejkrásnějších míst v této oblasti je Žamberk. Toto malebné městečko je obklopené nádhernou přírodou a nabízí mnoho zajímavých aktivit. Využitím elektro kola se můžete snadno dostat do Žamberka a prozkoumat jeho krásy, například návštěvou zámku, muzea nebo místních obchodů a restaurací.

Dalším skvělým místem, které můžete navštívit pomocí elektro kola, je hrad Potštejn. Tento středověký hrad se nachází v blízkosti Vamberka a je ideálním místem pro romantický výlet nebo rodinný výlet s dětmi. S elektro kolem se snadno dostanete na vrchol hradu a můžete si vychutnat nádherný výhled na okolní krajinu.

Výlety na elektro kolech jsou skvělým způsobem, jak si užít přírodu a objevovat nová místa. Navíc, pokud si elektro kolo půjčíte, nemusíte se starat o jeho údržbu nebo přepravu. Stačí si jen rezervovat své elektro kolo a vyrazit na svůj výlet.

Takže pokud hledáte způsob, jak si užít krásy naší krajiny bez unavujících výstupů a sjezdů, půjčení elektro kola je skvělou volbou. Navštivte Chocně a vydávejte se podél Orlice

Kola půjčujeme na výlety, dovolenou. Délka půjčení elektrokola není omezena, půjčujeme od jednoho dne po prodloužené víkendy, týdny a dlouhé dovolené za zážitkem.

.

Cena

1 - den 750,- 

2 - víkend (pátek-neděle) 2000,-

3 - týden 3000,-

.

Podmínky půjčovny:

1) Vybraný model si rezervujte na tel. čísle: +420 730 891 348, e-mailu: info@cycli.cz nebo přímo v naší kamenné prodejně v Cycli.cz Choceň.

2) Při zapůjčení je nutné předložit platný osobní doklad s fotografií. Nájemce může být pouze osoba starší 18 let, která je plně způsobilá k právním úkonům.

3) Následuje podepsání smlouvy o pronájmu a složení vratné kauce ve výši 25000,- kč

4) Nájemce je povinen ověřit si technický stav vypůjčeného předmětu před podpisem smlouvy a úhradou výpůjčky.

5) Právo používat zapůjčené elektrokolo má pouze osoba uvedená ve smlouvě o pronájmu.

6) Po podpisu smlouvy přebírá nájemce veškerou zodpovědnost za vypůjčený předmět až do doby vrácení předmětu pronajímateli.

7) Jízda na elektrokole je na vlastní nebezpečí. Pronajímatel nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené nájemcem jím zapůjčeným předmětem. Nájemce je povinen při používání elektrokola dodržovat platné právní předpisy a řídit se jimi. Ani za případné následky z porušení povinností nenese pronajímatel odpovědnost.

8) Při nedodržení termínu vrácení půjčené věci je nájemce povinen zaplatit dlužné nájemné za období, které přesáhlo původní dobu pronájmu.

9) Při ztrátě či odcizení vypůjčených věcí uhradí nájemce neprodleně pronajímateli cenu elektrokola uvedenou ve smlouvě, běžnou cenu na trhu.

10) V případě poškození zapůjčeného elektrokola má pronajímatel právo použít zálohu k úhradě vzniklé škody.

11) Elektrokolo musí být vráceno pronajímateli v čistém stavu. V případě vrácení znečištěného kola je účtován poplatek za vyčištění 250 Kč.

12) Nájemce zcela a bez výhrad souhlasí se smluvními podmínkami pro zapůjčené elektrokolo. Připojuje svůj podpis a datum.

13) Stahuje se též na vybavení kola, případné příslušenství.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.