helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

Ridley Fenix SLiC, kolo pro nadšené jezdce

Custom stavba - Ridley Fenix SLiC - Nextie CRX50 - Michelin RoadCup TLR 28 - SRAM Rival AXS - Deda Superbox

Ridley je belgická značka kol, která se specializuje na výrobu kvalitních silničních, gravel XC kol pro různé úrovně cyklistů. Jejich kola jsou navržena tak, aby poskytovala maximální výkon a pohodlí při jízdě.

Jedním z nejlepších modelů od Ridley je kolo Fenix. Toto kolo je navrženo tak, aby poskytovalo pohodlí a výkon pro dlouhé trasy a náročné terény. Díky svému geometrickému designu a použití kvalitních materiálů, jako je karbonový rám, je kolo Fenix lehké a zároveň pevné.

Jedním z nejdůležitějších faktorů pro výkon kola je výběr správného převodového systému. Zde by mohl být dobrým řešením Sram AXS. Jedná se o bezdrátový elektronický převodový systém, který poskytuje rychlou a přesnou změnu převodů. Sram AXS také umožňuje snadnou personalizaci a ovládání převodů z různých míst na kolu. Převodový poměr 2x12 rychlostí v poměru 48/35 - 10-36 zubů.

Kromě výkonu a technologie je kolo Fenix také navrženo tak, aby poskytovalo maximální pohodlí. Tento model má speciálně navrženou geometrii, která pomáhá zmírňovat únavu a vibrace během jízdy. Kolo také obsahuje speciální sedlo a řídítka, které pomáhají s ergonomií a pohodlím pro jezdce.

Pokud hledáte kolo, které poskytuje skvělý výkon a zároveň zajišťuje pohodlí pro dlouhé trasy, je Ridley Fenix skvělou volbou. Pokud si navíc pořídíte kolo se sram AXS, získáte také rychlou a přesnou změnu převodů, což zlepší celkový výkon a zážitek z jízdy.

#ridleybikes #fenixslic #fenixbike #roadcycling #silnicnicyklistika #cyklistika #sramaxs #nextierims

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.