helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Doprava zdarma
Karbonová kola FFWD RYOT33 (33 mm), DT240 2:1 EXP, MattBlack, plášť

Karbonová kola FFWD RYOT33 (33 mm), DT240 2:1 EXP, MattBlack, plášť

40 790 Kč s DPH

Špičkový allround model v nabídce FFWD používá ráfek s technologií TEAM TECH a je zaměřen na závodní použití. 33mm. expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
FFWD
B3028
ASRYOT33FCC240
RYOT33 - VERSATILITY AT IT'S BEST!"
Špičkový vrchařský model v nabídce FFWD používá ráfek s technologií LAW TECH, kde LAW je zakratka z "Laminar Airflow Wing". Tento vlastní design FFWD optimalizuje aerodynamiku a tuhost zejména při použití se širším obutím. Kola jsou určena pro univerzální užití na silnici i gravel a jsou optimalizována na dokonalý přenos síly a obtékání vzduchu. Použité externí mosazné niple usnadňují servisovatelnost a zvyšují odolnost kol. Výplet tvoří dráty DT Aerolite v poměru 2:1, což přispívá k lepšímu rozložení napětí ve výpletu. Celek doplňují legendární náboje DT Swiss 240 Straightpull. Tyto náboje mají novou verzi ratchet systému EXP, který snižuje počet součástek, zvyšuje tuhost náboje až o 15% a snižuje jeho váhu. V rámci moderních širokých univerzálních zapletených kol se jedná o unikátní poměr mezi výborným výkonem a cenou.
  • ráfek LAW TECH 33 mm, šířka vnitřní 21 mm, vnější 29-30 mm
  • výplet DT Swiss Straightpull - Aerolite v poměru 2:1
  • externí niple DT Squarx ProHead ProLock mosazné
  • náboje DT Swiss 240 2:1 EXP Straightpull, rozhraní CenterLock
  • doporučená šířka obutí 23 až 42 mm
  • hmotnost páru 1465 gramů (nejlehčí specifikace, bez TL pásky a ventilků, ±5% odchylka)
  • maximální váha jezdce 120 kg
  • maximální tlak v pneu 8,3 bar
  • součástí balení jsou kola, bezdušové ventilky a páska, dvojitý obal
"
Provedení
Plášť (celokarbon)
Balení
Pár (přední a zadní)
Výška ráfku
33 mm
Náboj
DT Swiss 240
Barva
Matt Black
Kategorie
Silniční cyklistika
Rodina
RYOT

FFWD

Společnost Fast Forward Wheels založil v roce 2006 Henk Schipper, nadšený cyklista, který vystudoval ekonomii a obchod na Erasmus University of Rotterdam. Před založením FFWD získával Henk zkušenosti u SRAMu, poté založil vlastní distribuční firmu pro značky jako Ritchey nebo Syncros pod názvem Optima Forma Cycling. Od roku 2006 vybudoval Henk z FFWD úspěšnou společnost mezinárodního charakteru a koncem roku 2013 předal kormidlo společnosti dále. Filozofií FFWD je vyrábět skutečně rychlá a odolná kola pro různá odvětví od silniční cyklistiky přes cyklokros až po MTB, která budou svým majitelům poskytovat skutečný požitek z jízdy. Ve společnosti je kladen důraz na opravdovou hodnotu materiálů a servis zákazníkům. Společnost si proto pečlivě vybírá své dodavatele (o čemž svědčí spolupráce se švýcarskou firmou DT Swiss). Přidanou hodnotou jejích výrobků je také výborná servisovatelnost a dostupnost náhradních dílů. Absolutní prioritou je spokojenost zákazníka a spolehlivost zapletených kol. To předurčuje použití pouze vysoce kvalitních a ověřených komponentů, postupů a špičkový záruční i pozáruční servis. Sponzorství profesionálních týmů dává společnosti potřebnou zpětnou vazbu pro vyvíjené novinky a umožňuje přinášet na trh skutečně kvalitní a ověřená zapletená kola. Všechna kola uvedená na trh pro širokou veřejnost tak projdou nejprve testováním profesionálními jezdci, kteří k Vám pustí pouze to nejlepší.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.ffwdwheels.cz