helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Doprava zdarma
FFWD Karbonová kola F6D (60MM), náboje DT350 2:1, barva MattBlack, galuska

FFWD Karbonová kola F6D (60MM), náboje DT350 2:1, barva MattBlack, galuska

38 990 Kč s DPH

Rychlost, vynikající přenos síly při zachování výborné hmotnosti. Skvělá volba pro jezdce, kteří chtějí vytěžit to nejlepší z aerodynamiky, ale přitom se nechtějí ztratit ani v kopcích. Rovinaté, zvlněné terény s kratšími nebo nepříliš prudkými kopci. expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
FFWD
A0374
A6531355521501
Rychlost, rychlost a zase rychlost, to je hlavní přednost těchto kol. Výborná aerodynamika, vysoká odolnost, stále dobré vlastnosti ve větrných podmínkách a vynikající poměr váhy k dané výšce. Plášťový ráfek vysoký 60 mm a široký 26 mm, resp. 23 mm pro galuskovou variantu, výrazným způsobem uplatňuje technologii DARC profilu. Tato kola jsou skvělou volbou pro rovinaté, zvlněné terény s nepříliš prudkými kopci. Výborně se hodí i na větrné časovky a triatlon. Jejich areodynamia v celém spektru bočních úhlů je excelentní a jsou to jedna z mála kol na trhu, které se takto vynikajícími výsledky mohou chlubit a porážet v nich i známější konkurenci. Ten pocit, kdy chytíte řidítka ve spodním úchopu, opřete se do pedálů a letíte 50 km/h je s těmito koly silně návykový! V nabídce jsou dvě varianty straightpull verze nábojů (DT350, DT240) s výpletm 2:1, a také 3 varianty obutí - galuska, plášť celokarbon a plášť s hliníkovou brzdnou plochou. Použitá brzdná plocha 3K CNT je zkratkou z Carbon Nano Tubes technologie implementované do 3K vrstvy karbonu. Podstatou je integrace malých trubiček o nano rozměru společně s vlákny karbonu tak, že výsledek výrazně zlepšuje odvod tepla a vylepšuje brzdný účinek.
Provedení
Galuska
Balení
Pár (přední a zadní)
Model
F6 Disc (60 mm)
Určení
Cyklokros
Gravel
Silnice
Výška ráfku
60 mm
Náboj
DT 350 DB CenterLock
Barva
Matná černá

FFWD

Společnost Fast Forward Wheels založil v roce 2006 Henk Schipper, nadšený cyklista, který vystudoval ekonomii a obchod na Erasmus University of Rotterdam. Před založením FFWD získával Henk zkušenosti u SRAMu, poté založil vlastní distribuční firmu pro značky jako Ritchey nebo Syncros pod názvem Optima Forma Cycling. Od roku 2006 vybudoval Henk z FFWD úspěšnou společnost mezinárodního charakteru a koncem roku 2013 předal kormidlo společnosti dále. Filozofií FFWD je vyrábět skutečně rychlá a odolná kola pro různá odvětví od silniční cyklistiky přes cyklokros až po MTB, která budou svým majitelům poskytovat skutečný požitek z jízdy. Ve společnosti je kladen důraz na opravdovou hodnotu materiálů a servis zákazníkům. Společnost si proto pečlivě vybírá své dodavatele (o čemž svědčí spolupráce se švýcarskou firmou DT Swiss). Přidanou hodnotou jejích výrobků je také výborná servisovatelnost a dostupnost náhradních dílů. Absolutní prioritou je spokojenost zákazníka a spolehlivost zapletených kol. To předurčuje použití pouze vysoce kvalitních a ověřených komponentů, postupů a špičkový záruční i pozáruční servis. Sponzorství profesionálních týmů dává společnosti potřebnou zpětnou vazbu pro vyvíjené novinky a umožňuje přinášet na trh skutečně kvalitní a ověřená zapletená kola. Všechna kola uvedená na trh pro širokou veřejnost tak projdou nejprve testováním profesionálními jezdci, kteří k Vám pustí pouze to nejlepší.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.ffwdwheels.cz

Další varianty