helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
AXA zámek Procarat+ 105/10,5 černá

Zámek AXA Procarat+ 105/10,5 černá

AXA ProCarat je řetěz z tvrzené oceli navržený pro zabezpečení drahých kol, mopedů a e-bajků. Zámek nabízí úžasnou ochranu, k jeho překonání je potřeba vyvinout sílu větší než 98 kN.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
AXA
A1252
59003996SS
8713249244112

Alternativní produkty

AXA ProCarat je řetěz z tvrzené oceli navržený pro zabezpečení drahých kol, mopedů a e-bajků. Zámek nabízí úžasnou ochranu, k jeho překonání je potřeba vyvinout sílu větší než 98 kN . Řetěz je uložen v pevném polyesterovém obalu. Délka řetězu je slušných 105 cm. Bezpečnost Komfort Pevný polyesterový obal řetězu Automatická prachová krytka  Konstrukce
Barva
Černá

AXA

AXA Bike Security je již více než 110 let neodmyslitelně spojena s kulturou cyklistiky. Pro bezpečnost všech vašich dvoukolových miláčků, od jízdních kol pro děti až po motorky, má AXA širokou škálu zámků. Vedle známých kabelových a řetězových zámků nabízí AXA také podkovy a skládací zámky, které jsou silné a snadno se nosí.

Detail značky a ostatní produkty