helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
AXA zámek Resolute 120/8 fialová
AXA zámek Resolute 120/8 fialová
AXA zámek Resolute 120/8 fialová
AXA zámek Resolute 120/8 fialová

Zámek AXA Resolute 120/8 fialová

Klasický kabelový zámek vhodný pro krátkodobé uzamčení kol. Zamykací mechanismus se jednoduše zaklapne bez nutnosti otáčení klíčem. Zámek lze uchytit do rámového držáku.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
AXA
A1253
59431204SC
8713249277349

Alternativní produkty

Klasický kabelový zámek vhodný pro krátkodobé uzamčení kol. Zamykací mechanismus se jednoduše zaklapne bez nutnosti otáčení klíčem. Zámek lze uchytit do rámového držáku. Luxusní matná povrchová úprava krytu kabelu. Tento kabelový zámek je dlouhý 120 cm a má průměr 8 mm. Bezpečnost Úroveň zabezpečení 3 / 15 Komfort Zamykání bez nutnosti klíče Základní rámový držák Konstrukce Délka pouta 120 cm Průměr pouta 8 mm Matná povrchová úprava krytu kabelu
Barva
Fialová

AXA

AXA Bike Security je již více než 110 let neodmyslitelně spojena s kulturou cyklistiky. Pro bezpečnost všech vašich dvoukolových miláčků, od jízdních kol pro děti až po motorky, má AXA širokou škálu zámků. Vedle známých kabelových a řetězových zámků nabízí AXA také podkovy a skládací zámky, které jsou silné a snadno se nosí.

Detail značky a ostatní produkty