helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
AXA zámek Resolute 150/10 kód černá
AXA zámek Resolute 150/10 kód černá
AXA zámek Resolute 150/10 kód černá
AXA zámek Resolute 150/10 kód černá

Zámek AXA Resolute 150/10 kód černá

Klasický kabelový zámek vhodný pro krátkodobé uzamčení nebo jako dodatečná ochrana. Zamykací mechanismus využívá čtyřmístný kód. Zámek lze uchytit do rámového držáku.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
AXA
A1257
59441595SC
8713249275598

Alternativní produkty

Klasický kabelový zámek vhodný pro krátkodobé uzamčení nebo jako dodatečná ochrana. Zamykací mechanismus využívá čtyřmístný kód. Zámek lze uchytit do rámového držáku. Zámky AXA Resolute jsou snadno rozpoznatelné díky sofistikovaným detailům z nerezové oceli a luxusní matné povrchové úpravě krytu kabelu. Tento kabelový zámek je dlouhý 150 cm a má průměr 10 mm. Bezpečnost Úroveň zabezpečení 4 / 15 Komfort Čtyřmístný číselný kód s možností vložení vlastního kódu Rámový držák Konstrukce Délka pouta 150 cm Průměr pouta 10 mm Luxusní nerezové detaily a matná povrchová úprava krytu kabelu
Barva
Černá

AXA

AXA Bike Security je již více než 110 let neodmyslitelně spojena s kulturou cyklistiky. Pro bezpečnost všech vašich dvoukolových miláčků, od jízdních kol pro děti až po motorky, má AXA širokou škálu zámků. Vedle známých kabelových a řetězových zámků nabízí AXA také podkovy a skládací zámky, které jsou silné a snadno se nosí.

Detail značky a ostatní produkty