helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
AXA zámek Defender stříbrná/černá
AXA zámek Defender stříbrná/černá
AXA zámek Defender stříbrná/černá
AXA zámek Defender stříbrná/černá

Zámek AXA Defender stříbrná/černá

Velice kvalitní zámek AXA Defender. Vysoký stupeň zabezpěčení díky odolné vložce a konstrukci z tvrzené oceli. Inovatilvní design umožňuje připojení kabelového pouta nebo řetězu AXA k upoutání kola k pevnému objektu.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
AXA
A1239
556650975140SC
8713249235820

Alternativní produkty

Velice kvalitní zámek AXA Defender. Vysoký stupeň zabezpěčení díky odolné vložce a konstrukci z tvrzené oceli. Inovatilvní design umožňuje připojení kabelového pouta nebo řetězu AXA k upoutání kola k pevnému objektu. Tato rozšíření je nutné dokoupit zvlášť. Bezpečnost Úroveň zabezpečení 12 / 15 Komfort Snadné použití Ergonomické zamykání Skládací klíč Konstrukce Odolná konstrukce z tvrzené oceli
Barva
Černá

AXA

AXA Bike Security je již více než 110 let neodmyslitelně spojena s kulturou cyklistiky. Pro bezpečnost všech vašich dvoukolových miláčků, od jízdních kol pro děti až po motorky, má AXA širokou škálu zámků. Vedle známých kabelových a řetězových zámků nabízí AXA také podkovy a skládací zámky, které jsou silné a snadno se nosí.

Detail značky a ostatní produkty