helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
CHIMPANZEE BIO PROTEIN BAR Berries 40g, CZ-BIO-002 - 4+1 SET (5x40g)

CHIMPANZEE BIO PROTEIN BAR Berries 40g, 4+1 SET (5x40g)

Čistě přírodní proteinové tyčinky Chimpanzee jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších, čistě přírodních surovin a splňují ty nejnáročnější požadavky na aktivní a především zdravý životní styl. Ochutnejte, nechte se unést přírodní energií a dejte vale chemii.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
CHIMPANZEE
A1309

Alternativní produkty

CHIMPANZEE BIO PROTEIN BAR • Neobsahuje lepek/ Gluten Free • Vhodná i pro vegany/ Suitable for Vegans • Tyčinka obsahuje 20% snadno stravitelné rostlinné bílkoviny z BIO hnědé rýže, BIO hrachového proteinu a BIO ořechů.   Chimpanzee BIO Protein bar vám dodá elán a sílu bez toho aniž by jste se cítili zaplácnutí, jako po ostatních tyčinkách. Tato tyčinka je vhodná pro vegany a vegetariány, kteří potřebují ve své stravě vyšší příjem kvalitních bílkovin. Skvělá je také pro sportovce, kteří chtějí ze svého tréninku získat maximum. Podporuje metabolismus bílkovin, zásadní pro regeneraci a růst svalové hmoty a obsahuje sacharidy, jako zdroj trvalé energie. BIO PROTEIN BAR - berries Složení: datle*, rýžový protein* (17%), dýňová semínka*, prášek s černého rybízu* (6,1%), olivový olej*, jahodové aroma*, sůl*, (*certifikovaný BIO produkt). Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.   KRÁTCE O PROTEINOVÝCH TYČINKÁCH • vhodné po tréninku, nebo jako pohotová a zdravá alternativa rychlých svačinek • tyčinky obsahují vyšší množství bílkovin, které přispívají k budování svalové hmoty, růstu svalového objemu i svalové síly

CHIMPANZEE

Energetická výživa nejen pro sportovce vyráběná z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Chimpanzee je zkrátka čistě přírodní systém výživy pro Váš aktivní život. Dejte vale chemii a okuste sílu přírodní energie.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.chimpanzeebar.com