helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené
Tretry Sidi Ergo 5 červené

Tretry Sidi Ergo 5 červené

Může se zdát za 7300,- na pár cyklistických bot příliš drahých, při stále rostoucí ceně kvalitní silniční obuvi je model Sidi Ergo 5 kvalitní bota střední třídy. Super bota, kompromis k top modelu Sidi Shot 2, který nosí Chris Froome, Adam Yates a spousta dalších profíků.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Sidi
B3086
Siditretry13

Alternativní produkty

To vede k dobrému přenosu energie a efektivitě šlapání a Sidi říká, že kompozitní konstrukce snižuje také hmotnost jediné jednotky. Svůj testovací pár bot velikosti 42.5 jsem vážil těsně pod 600g. Ta sice není superlehká, ale za tuto cenu je přiměřená a je podobná hmotnosti drahých modelů Sidi.

Zdá se, že jedním z důvodů zvýšené váhy Ergo 5 oproti konkurenci je to, že značka nadále používá spíše sešitou konstrukci než svařovanou. Jeho svršky Microfibra Techpro jsou také o něco hmotnější. Spolu s masitým podpatkem poskytují dobrou oporu a jsou odolné vůči vodě a plísním, což by mohlo pomoci udržet je po horkých jízdách méně nadýchané.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM

SYSTÉM UZAVŘENÍ SOFT INSTEP je široký, anatomicky zakřivený popruh kombinovaný s měkkým, termoformovaným EVA polštářkem, který rovnoměrně rozděluje tlak v oblasti nártu.

SYSTÉM UZAVŘENÍ SOFT INSTEP je seřiditelný z obou stran, aby dokonale vystřelil EVA podložku přes vysoký nebo nízký nárt.

Systém eliminuje potřebu High Instep Extender. SYSTÉM UZAVŘENÍ SOFT INSTEP je nahraditelný.

TECNO-3 PUSH SYSTEM

SIDI TECHNO-3 PUSH nastavuje ciferníky po celé délce boty a přizpůsobuje svršek tvaru chodidla na míru.

Pověstně spolehlivé a vyměnitelné uzávěry SIDI jsou vylepšeny všemi novými proprietárními materiály SIDI Wire, které jsou zcela nezávazné pro intuitivní a nenáročné úpravy za běhu. Stejně jako většina malých částí SIDI je i spona TECHNO-3 PUSH použitelná a nahraditelná.

Během jízdy jej lze seřídit, a to díky inovativnímu tlačítku, kterým lze přezku zvednout a nastavení usnadnit.

VYSOKÉ BEZPEČNOSTNÍ VELCRO

VYSOKÉ BEZPEČNOSTNÍ VELCRO je popruh s integrovanými zamykacími polymerovými zuby, které se vzájemně zapínají, když je popruh uzavřen.

Díky této funkci je uzávěr bezpečnější a popruh se stává nepohyblivým.

SIDI HEEL CUP

Vyztužený šálek, který stabilizuje a podpírá patu. Anatomicky tvarovaný plast, snižuje podpatkový skluz a zajišťuje zvýšený přenos energie.

Poskytuje dodatečnou ochranu nohou v případě havárie.

REPLACEABLE HEEL PAD

Pro chůzi zahrnují cyklistické boty Sidi vyměnitelnou polyuretanovou podložku na podpatku.

SUOLA 12 KARTÓNOVÁ KOMPOSITA

DVANÁCTÁ KOMPOZITNÍ podešev je vyrobena ze dvou různých materiálů smíchaných dohromady, nylonu a uhlíkového vlákna. Je vyroben z vstřikovaného uhlíkového vlákna v matrici Nylonu.

Použitý nylon nevstřebává vodu a neztrácí tuhost ani v horkém či vlhkém počasí, ani s postupujícím věkem. Výsledkem je výrazně lehčí a tužší podešev.

Barva
Červená

Sidi

Pracujeme s vášní a odhodláním s cílem vytvořit produkt schopný být vždy konkurenceschopný, špičkový a v souladu s dobou.

60 let skvělých poznatků, které změnily svět cyklistiky a motocyklové obuvi.

60 let mimořádných vítězství, která napsala legendu těchto sportů.

60 let, od kterých začít znovu růst a dosahovat nových cílů

Detail značky a ostatní produkty