helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • local_offer Akce
Tretry Northwave Origin Plus 2

Tretry Northwave Origin Plus 2

3 499 Kč
2 099 Kč s DPH Sleva 40%

Pánské XC tretry Northwave na třívrstvé podrážce Speedlight 3D (tvrdost 10/15).

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Northwave
B3402
80212005-19

Pánské XC tretry Northwave na třívrstvé podrážce Speedlight 3D (tvrdost 10/15). Bezešvá unibody konstrukce v prodyšném provedení redukuje nežádoucí tlaky a díky větracím zónám se stará o přísun čerstvého vzduchu. Utahování rychlosystémem Northwave SLW3 dial s možností precizního utažení/povolení jedním prstem je doplněno o spodní power strap na suchý zip. Utahování pomocí nejpevnějších lanek z Dyneema vláken.

Hmotnost 369 g, velikost uvedena v EU číslování. 


Parametry a specifikace

Barva Black/Anthra
Kolekce Jaro 2021
Pohlaví Pánské
Název  Origin Plus 2
Sezona NWMTB21S
Strana 21
Výrobce Northwave

Barva
Černá

Northwave

V Northwave vkládáme veškerou energii do jediné věci: vytváření nejlepších produktů pro sport v horách. S cílevědomým zaměřením vytváříme inovativní produkty, nesrovnatelné z hlediska výkonu, kvality, designu a stylu.

MOUNTAIN. JE TO V NAŠÍ KREVI. Naše ústředí sídlí na úpatí hor, cyklo a sněhová mekka a náš každodenní zdroj inspirace pro sporty, které milujeme. I když existuje mnoho míst, která se prohlašují za duchovní domov svých sportů, jen málo jich je skutečných. Právě zde v horách navrhujeme a testujeme všechny naše výrobky, na stezkách a sjezdovkách a v našem interním technickém výzkumném zařízení nedaleko Montebelluny, celosvětově proslulém epicentru vývoje sportovní technické obuvi. Není náhoda, že značka Northwave jako značka byla vždy spojována s hodnotami, které definují její alpské dědictví: inovace, kvalita, důraz na detaily, výkon, vytříbená estetika a udržitelný rozvoj. Naše horské kořeny jsou patrné ve všem, co děláme.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.northwave.com/en/about-us