helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Bezdušový tmel PEATY'S HOLESHOT TUBELESS SEALANT 120ML
Bezdušový tmel PEATY'S HOLESHOT TUBELESS SEALANT 120ML
Bezdušový tmel PEATY'S HOLESHOT TUBELESS SEALANT 120ML
Bezdušový tmel PEATY'S HOLESHOT TUBELESS SEALANT 120ML

Bezdušový tmel PEATY'S HOLESHOT TUBELESS SEALANT 120ML

229 Kč s DPH

Vyvinuto po boku mechaniků Světového poháru a mistrů světa v závodech. Bezdušový Holeshot od firmy Peaty je napěchovaná biologicky rozložitelnými vlákny a těsnícími částicemi, které poskytují rychlé a pevné těsnění. Pomocí nejnovějšího rychle působícího latexu je naše těsnění na vodní bázi bez amoniaku, není nebezpečné a v mírném podnebí vydrží v pneumatice až 6 měsíců*. V pneumatice se nezakoulí a snadno se vymyje.

Naše biologicky rozložitelná vlákna a částice se vážou společně s rychle působícím latexem a vytvářejí sraženinu (podobně jako krevní destičky ve vaší krvi), která rychle a účinně utěsní díry a trhliny až do 6 mm.

expand_more Více informací

3 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
PEATY'S
B3764
00086066
5060541585003

Biologicky rozložitelná těsnící vlákna

Biologicky rozložitelné destičky

kompatibilní s CO2

Těsnění otvorů do 6 mm

Provozní tlaky: 15 až 120 psi

Provozní teplota: -20°c až +50°c

Nastavení porézních pneumatik a mezer mezi patkami a ráfky

CO JE NOVÉ?

POKRAČUJEME ZKOUŠKY A REFINICE ROZŠÍŘENÝCH SEALANTNÍCH FORMULACÍ OD DNE, KDY JSME PRVNĚ NAŠI TUBELESS SEALANT V ROCE 2017. PŘEHLED POSLEDNÍCH NÁSLEDNÍCH LET, KTERÉ JSME PRACOVALI S KAŽDÝMI OD SVĚTOVÝCH CUP MECHANIC A KAŽDÝCH RIDERŮ PRO PROFESIONÁLNÍ PRODUKTOVÉ TESTRY, ZKOUŠKY PŘI 23 RŮZNÝCH FORMULACÍCH, S PŘEDEM ZEMĚDĚLSKÝCH REVIZÍ, K ROZVOJI NOVÉ SEALANTOVÉ FORMULY

???? BIOFIBRES – PRO FASTER, STRONGER SEAL

Největší změna s HOLESHOT SEALANT je přidání bioFIBRES. VLÁKNA VZTAHUJÍ SE STRANAMI A LATEXEM, ABY VYTVOŘILA FASTERA, VÍCE DURABLE SEAL. NAŠE PŮVODNÍ SEALANTA NEMÁ ŽÁDNÁ VLÁKNA. TOHLE JE PROTOŽE NEJVĚTŠÍ SPOLEČNÝ – A NEJVYŠŠÍ – ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ NEJVYŠŠÍHO SEALA POUŽÍVÁNÍ MIKROPLASTICKÝCH VLÁKEN. JSOU VELMI CHEAP AND EASY TO GET HOLD OF, ALE ONI JSOU ÚZEMNÍ PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, TAKŽE JSME ZŮSTALI OD NĚCH. Trvalo nám roky, než jsme našli BIODEGRADABINOU VLÁDU, KTERÁ SEALS DOBŘE, JSOU TAK POZDĚJI DLOUHÝ ČAS. Abyste NAJÍLI DOBROU VLÁDU, POTŘEBUJETE VLÁKNA OPRAVNĚ SPECIFICKÉ VELIKOSTI, TAK PO LETECH TESTOVÁNÍ A ROZVOJE JSME KONEČNĚ NAJÍLI VLÁDU VLÁDU, KTERÁ DÁVÁ NEJVYŠŠŠŠÍ VÝKON, KDYŽ ZÍSKÁVAJÍ SUPER DURABLE.

PEATY'S

PEATYHO PRODUKTY - PODLE RIDERŮ, PRO RIDERY

Práce s pestrou partou profi jezdců, mechaniků, vědců, konstruktérů a inženýrů je posláním Peatyho vyrábět vysoce výkonné produkty, které zkrátí čas strávený na nudných kouscích, abychom všichni mohli strávit více času jízdou na kolech!

Tvrdě pracujeme na tom, aby naše výrobky byly co nejvíce uživatelsky přátelské a ekologicky koncipované, aniž by to snižovalo výkon. To znamená navrhnout a optimalizovat vše od složení základního produktu až po balení, logistiku a způsob, jakým bude produkt na konci své životnosti znovu použit nebo recyklován

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://peatys.co.uk/