helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Tmel TUFO Carbon oprava defektů

Tmel TUFO Carbon oprava defektů

179 Kč s DPH

Nový vysoce účinný prostředek určený k opravě galusek a tubeless ready pláštů TUFO. Použití pouze po defektu (nikoli preventivně). Aplikace přes ventil. Objem 50ml, pro 1-2 opravy. expand_more Více informací

3 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
TUFO
B3024
TTT1D1809130
8592723048725

Nový vysoce účinný prostředek určený k opravě galusek a tubeless ready pláštů TUFO. Použití pouze po defektu (nikoli preventivně). Aplikace přes ventil. Objem 50ml, pro 1-2 opravy.

TUFO

Firma TUFO vznikla v roce 1991 a navázala tak na více než 28 leté zkušenosti v gumárenském průmyslu pana Miloslava Klabala — zakladatele a duchovního otce firmy v jedné osobě.

Základní filozofií firmy TUFO je specializace na vývoj a výrobu galusek — nejlepšího obutí pro cyklistický sport. Firma TUFO od samého počátku své existence úzce spolupracuje s řadou mistrů světa a elitními závodníky všech odvětví cyklistiky, což usnadňuje přenesení teoretických poznatků z vývoje a výzkumu do praxe — reálných výrobků.

Produkty TUFO tak dnes dosahují špičkových parametrů splňujících ta nejpřísnější kritéria pro nasazení v boji o medaile.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.tufo.com/cz/o-nas/