helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Tmel Squirt seal 150 ml

Tmel Squirt seal 150 ml

249 Kč s DPH

SQUIRT SEAL je unikátní tmel, který uvnitř pláště nevysychá a funguje tak jako prevence defektů po celou sezonu. Je schopný zacelit díru až o velikosti 5mm.

expand_more Více informací

3 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Squirt
A3036
A3036
6009685090324

Společnost Squirt Cycling Products® s hrdostí oznamuje uvedení Squire SEAL Tire Sealant s BeadBlock®, tmelem na pneumatiky pro kola s trubkami i bezdušovými plášti, který poskytuje vynikající těsnicí vlastnosti při defektu a může se pochlubit dlouhou životností a ekologicky nezávadnou formulací. Stejně jako všechny produkty pro cyklistiku Squirt, i Squirt SEAL Tire Sealant s BeadBlock® byl již důkladně testován v závodních podmínkách a Squirt Cycling Products® je přesvědčen, že zvýší váš cyklistický zážitek.

důležité informace:

Utěsňuje propíchnutí předmětů o průměru 6 mm (tmel pro stříkání s BeadBlock®)

Předčasně nevyschne ani nedovolí, aby se stěny pneumatik slepily

Vhodné pro použití od -20 ° C do 40 ° C

Testováno a nejlépe osvědčeno Danielem Geismeyrem (Team Centurion Vaude), Ariane Luthi (Team Spur Specialized), Rudi Van Houts (3 x Dutch Olympic XCO), Raphael Gagne (šampión kanadského poháru), za drsných podmínek Cape Epic Mountain Bike Race

150 ml lze nanést ventilem kola 1ltr a 5ltr se aplikují na nevysedlou pneumatiku

Squirt

Bikinvention je společnost, která vyvinula mazivo voskové na řetězy s jedinečnými vlastnostmi zvané Squirt Chain Lube®. Vyrábíme také koncentrovaný biologicky odbouratelný čistič jízdních kol (Squirt Bike Cleaner®), dlouhotrvající aplikaci na ochranu pokožky při vytrvalostních událostech (Squirt Barrier Balm®), těsnicí prostředek proti propíchnutí, který utěsní každý únik vzduchu nebo propíchnutí (SquirtSEAL®), a vysoce funkční zařízení pro odvod potu (SweatSucker® a SLURP®) a první špičkové řetězy na trhu, které mají být předem mazány a prodávány „připravené k použití“ (Squirt Coated Chain®). Squirt se podílí na řadě aktivit na podporu cyklistiky, dobrodružných závodů, běhu a více sportů po celém světě. Snažíme se vyrábět produkty, které jsou důkladně testovány a akceptovány cyklistickým a sportovním bratrstvím jako funkční a vysoce kvalitní.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.squirtcyclingproducts.com