helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK obal SMARTPHONE DRYBAG 6 černá"

Obal TOPEAK SMARTPHONE DRYBAG 6 černá"

Voděodolný obal na telefon určený pro smartphony s velikosti displeje 5 až 6 palce. Obal je ideální pro plné využití všech funkcí smartphonu – GPS, plánování tras a hudba.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1908
TT9840B
4712511834840

Alternativní produkty

Voděodolný obal na telefon určený pro smartphony s velikosti displeje 5 až 6 palce. Obal je ideální pro plné využití všech funkcí smartphonu – GPS, plánování tras a hudba. Systém QuickClick umožňuje rychlé připevnění, voděodolný materiál účinně chrání telefon před nepřízní počasí. Držák na řidítka a představec jsou součástí balení. Uchycení QuickClick™ (F55) Materiál TPU Připevnění Představec, řidítka Velikost 17.3 x 9.4 x 3.2 cm Hmotnsot 67 g Art.no. TT9840B
Barva
Černá

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty