helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Doprava zdarma
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515
Světlo Garmin Varia Radar RTL515

Světlo Garmin Varia Radar RTL515

4 390 Kč s DPH

Zpětný cyklistický radar se zadní svítilnou nově i s BT pro propojení s mobilním telefonem.

expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
GARMIN
B3192
010-02375-00
753759254117

Alternativní produkty

Cyklistický radar Varia RTL515 poskytuje majiteli vizuální a zvuková upozornění na vozidla přibližující se zezadu a to až na vzdálenost 140 metrů. Radar je možné spárovat s většinou cyklocomputerů a sportovních hodinek, na jejichž displeji bude po straně vidět pruh s posouvajícími se body, představujícími přibližující se vozidla za Vámi. Novinkou je možnost připojit radar k mobilnímu telefonu pomocí Bluetooth technologie a nové Varia aplikace. Mobilní telefon poté upozorní na blížící se automobil akusticky nebo pomocí vibrace. Výdrž baterie Varia radaru je na jedno nabití až 15 hodin v režimu denního blikání nebo cca 6 hodin v režimu nepřetržitého svícení.

Radar je vhodný hlavně pro cyklisty, kteří jezdí častěji a pohybují se především mimo město, kde jsou průjezdy automobilů menší než ve městě, kde to nemusí být ideální pokud je velký provoz. Varia pak neustále posílá zprávy, což je kontraproduktivní a rušivé. Jediné, co pak zbývá, je vypnutí systému. Pokud ale jezdíte brzo ráno nebo večer, kdy je provoz menší, můžete ho použít např. i na cesty do práce. Pro MTB jezdce, kteří se pohybují hlavně v lese je to samozřejmě zbytečná investice. Jedná se již o třetí verzi radaru, který díky optickým a zvukovým varováním upozorňují cyklisty na všechna rychle se blížící vozidla (na spárovaném zařízení).

  • Detekuje přibližující se vozidla do vzdálenosti až 140 metrů.
  • Vizuální a zvukové upozornění na blížící se vozidla.
  • Velmi červené zadní světlo viditelné i ve dne ze vzdálenosti více než 1 km.
  • Držák pro montáž na sedlovku kola.
  • Kompatibilní s aktuálně nabízenými cyklocomputery řady Garmin Edge.
  • Bluetooth propojení s mobilním telefonem.
  • Výdrž až 15 hodin na jedno nabití.

BEZPEČNÝ ODSTUP - Na základě barevného podbarevného kreslení lze získat přístup k možnostem řízení vozidla, které by mělo vést k možnému riziku: zelená barva vozidla, že prostor za Vámi je dostatek času k manévrování, oranžová barva značí přibližující se vozidlo, vysoká barva vozidla ižující se rychlostí.

VAROVÁNÍ ŘIDIČŮ - Svým jasným červeným velmi s dostatečným počtem řidičů upozorní řidiče na překážku (cyklistu), za denního světla je vidět na vzdálenost 1,6 km a úhel svitu je v rozsahu až 220°. Čím blíže bude automobil k cyklistovi, tím intenzivněji bude jas a frekvence blikání.

JÍZDA VE SKUPINĚ - Varia RTL515 nově také obsahuje "Peloton", při kterém dochází ke snížení intenzity blikání tak, aby nedocházelo k oslnění ostatních cyklistů jedoucích ve skupině.

GARMIN

V současné době se společnost zabývá výrobou a vývojem téměř veškerých typů navigačních GPS přijímačů. Kromě turistických navigátorů a automobilových zařízení nabízí také přístroje pro lodě, letadla a poslední dobou také sportovní elektroniku, mezi kterou patří chytré sportovní GPS hodinky, cyklistické GPS cyklopočítače nebo hodinky a měřící zařízení pro hráče golfu.

V oblasti turistických navigátorů, které se využívají hojně také pro hru Geocaching má Garmin dnes dominantní postavení. V oboru přijímačů pro automobily se na trhu dělí především s konkurenční firmou TomTom, ale také Nokia, Blaupunkt, Mio, Navigon a dalšími.

Garmin International Ltd. je společnost, kterou v roce 1989 založili Gary Burrell a Min Kao (odtud název GarMin). Společnost se zaměřila na vývoj a výrobu civilních GPS přijímačů, které do té doby byly určené výhradně pro vojenské využití. Společnost se zaměřila na několik oblastí, pro které začala nabízet své výrobky využívající GPS: letecké, námořní, outdoorové, automobilové a letecké avioniky. Hlavní sídlo společnosti je ve státě Kansas, v USA. Největší výrobní závod, Garmin (Asia) Corporation je situován ve městě Sijhih na Tchaj-wanu.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.garmin.com/en-US/

Další varianty