helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá
TOPEAK světlo WHITELITE II bílá

Světlo TOPEAK WHITELITE II bílá

Cyklo světlo se třemi výkonnými LED diodami a nízkou hmotnosti 24 g. Toto světlo na kolo je odolné proti vodě, jednoduše se instaluje a výborně poslouží při večerních vyjížďkách nebo návratech domů z práce.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A2006
TMS036W
4712511824940

Alternativní produkty

Cyklo světlo se třemi výkonnými LED diodami a nízkou hmotnosti 24 g. Toto světlo na kolo je odolné proti vodě, jednoduše se instaluje a výborně poslouží při večerních vyjížďkách nebo návratech domů z práce. Snadné upevnění na řídítka pomoci gumových pásku. Baterie: CR2032 x 2 (součástí balení) Režimy svícení: 60 h svícení / 100 h blikání Zdroj světla: 3 super svítivé LED Materiál světla: Vstřikovaný plast Svítivost: 60 cd Uchycení: Gumové pásky Rozměry: 5.8 x 3.5 x 3.5 cm Hmotnost: 24 g Kód: TMS036W
Barva
Bílá

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty