helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Brzdové destičky Jagwire Pro Extreme Shimano Saint

Brzdové destičky Jagwire Pro Extreme Shimano Saint

339 Kč s DPH

Pro Extreme Sintered pads obsahují agresivní sloučeninu, která poskytuje maximální brzdný výkon, díky čemuž je perfektní pro DH jízdu. Hustá slinutá sloučenina také odolává vodě, takže je extrémně účinná ve vlhkých podmínkách.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Jagwire
A3939
DCA505
4715910039410

Deore XT M8020 M8120

Non-Series MT420 MT520

SLX M7120

Saint M810 M820

XTR M9120

ZEE M640,

DH G-Spec DH Quadiem G-Spec Quadiem Quadiem Slate G-Spec Slate Slate T4 Zurich Zurich.

Jagwire

To kolo je tvoje. Ale udělal jste si ho sám?

Jagwire vás zve, abyste si kolo v záři světla, barev a textury vzali s naší rodinou produktů integrovaného řídicího systému. Od duhy kabelových pouzder a brzdových destiček až po stylové řadící páky vám Jagwire pomůže proměnit vaši jízdu ve zvlněnou galerii sebevyjádření.

Make it Jagwire - Make it Your Own

Kvalita je náš závazek

Jagwire je jednička mezi kabely a byty na světě. Kabely a pouzdra Jagwire najdete na značkách Giant, Specialized, Felt, Trek, BMC, Cannondale, Norco, Scott, Globe, KHS, Bianchi, Ridley a stovkách dalších mezinárodních značek. Již více než 20 let je Jagwire průkopníkem nového teritoria ve výrobě vysoce výkonných řídicích systémů. Jako společnost ISO 9001/TS-16949 máme neochvějný závazek kvality, neustále zkoušíme, zdůrazňujeme a zneužíváme naše brzdové destičky, pouzdra a kabely v extrémních podmínkách. Naším cílem je poskytovat vysoce kvalitní výrobky s konzistentním výkonem.

Práce na zelenějším světě

Naše společnost je odhodlána vytvořit čistší a zdravější svět tím, že přijme osvědčené environmentální postupy předních vládních agentur. Žaberní pouzdra splňují všechny mezinárodní předpisy pro výkon, bezpečnost, chemický a materiálový obsah.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://jagwire.com/