helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Doprava zdarma
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2
Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2

Časovkářské kolo Ridley Dean FAST - Dura Ace Di2

269 990 Kč s DPH

Dean FAST je naše nejrychlejší kolo v nabídce. Svými F-technologiemi zkušeně prořezává vítr. Patří sem naše F-Split Fork, F-Surface Plus (v sedlovce, ve spodní trubce a v rozpěrce pod prodloužením a opěrkou) a F-brzdy, které jsou kompletně integrovány do přední vidlice. Jeho kokpit je kompletně integrován v horní trubce pro konečnou aerodynamiku.

expand_more Více informací

Barva
Na dotaz
Ridley
A3238

Dean je stroj nejvyšší rychlosti, který vás donutí sjet ze startovní rampy nebo odletět z přechodového prostoru. Každý detail je navržen s ohledem na optimální snížení turbulence. Komfort je také pečlivě zvažován, abyste ze svého těla dostali maximum. Od chytrých hadiček F-Surface Plus a textur barev až po hi-tech integraci systému od plně nastavitelného kokpitu až po sedlovku.

Jeden detail, na který jsme obzvlášť hrdí, jsou jeho odpadlíci. Rozhodli jsme se pro standardní propady silničních kol na obou stranách motorky, které lze snadno vyměnit za jiné různých velikostí. Díky tomu můžete snadno měnit rozměry pneumatik a přitom mít zadní kolo neustále pěkně zastrčené v zadní části trubice sedadla. Vedlejším přínosem standardních propadů u silničních kol je to, že zadní kolo při balení do krabice nebo do auta jednoduše odstraníte.

Kokpit i sedlo jsou kompletně seřiditelné, takže můžete zafixovat svou jedinečnou pozici. Zapojili jsme také vnitřní kabelové vedení, abychom ještě více snížili tah. Směrování kabelů je jednoduché pro snadné výměny kabelů i údržbu.

Dean FAST je naše nejrychlejší kolo v nabídce. Svými F-technologiemi zkušeně prořezává vítr. Patří sem naše F-Split Fork, F-Surface Plus (v sedlovce, ve spodní trubce a v rozpěrce pod prodloužením a opěrkou) a F-brzdy, které jsou kompletně integrovány do přední vidlice. Jeho kokpit je kompletně integrován v horní trubce pro konečnou aerodynamiku.

Úplná seřizovací stabilita v kokpitu a v poloze sedla, takže můžete pohodlně zůstat v plně aerodynamické poloze delší dobu. Opěrky a nástavce jsou na sobě zcela nezávislé, aby vám lépe pomohly vybojovat perfektní místo k sezení. Také můžete přidat nebo odečíst mezerníky a upravit si tak úhel paže v poloze zastrčení. Plně vnitřní kabelové vedení a také integrovaná svorka sedací tyče dodává tento dodatečný dotyk při podvádění větru. Pomáhá vám to vypadat dobře, když to děláte.

Dostupné pouze v elektronické sadě řazení.

Frame Dean FAST, 30T-24T HM UD Carbon, FAST Technologies, Internal Cable Routing

Fork Dean FAST, F-Split Fork Technology, Integrated F-Brake with centerpull technology

Group Shimano Dura Ace Di2

Crank Shimano Dura Ace 52-36

Sprocket Shimano Dura Ace 12-25

Brakes F-Brake/ Shimano Dura Ace Direct Mount

Wheels Forza R45 19cc

Handlebar Dean FAST full carbon integrated cockpit, adjustable stack and reach

Stem Dean FAST full carbon integrated cockpit, adjustable stack and reach

Seat Post Dean FAST Aero Carbon

Chain KMC X11

Saddle Forza TT

Tyres Vittoria Rubino Pro

Ridley

Kde to všechno začalo?

Ridley založil v roce 1997 Jochim Aerts. Vyrostl v městečku Balen, které se nachází ve Flandrech v Belgii. Jako mnoho dětí žijících v zemi, kde je cyklistika tak zakořeněnou součástí kultury, Aerts toužil stát se příštím Merckxem. Inspirován svým starším bratrem, který soutěžil na vysoké úrovni jako nadějný mladý jezdec, skočil do toho Aerts po hlavě. Jeho debutový závod byl ve 14 letech. Ale když mu bylo 19, uvědomil si, že jeho sen udělat si jméno ve světě cyklistiky bude muset mít jinou cestu.

Od závodníka ke tvůrci

Po své vášni pro kolo vzal Aerts práci v belgickém Bio Raceru. Začal jako malíř kol, než se dal na svařování. Po zvládnutí všech nedostatků v budování kol se odvážně rozhodl, že se vydá na vlastní pěst a postaví si své ideální kola. Jeho konečným cílem bylo vytvořit zakázková kola, která by perfektně odpovídala stylu a cílům jízdy každého jedince a zároveň odrážela jeho jedinečnou osobnost.

Ridleyho inovace

V roce 1994 Aerts založil svou první cyklistickou společnost NV Race Productions. Vyráběli kola na zakázku pro místní belgické cykloprodejny. O sedm let později, v roce 1997, udělal Aerts poslední krok k uskutečnění svého snu založením Ridley Bikes. Pojmenoval ji po svém oblíbeném anglickém filmovém režisérovi Ridleym Scottovi.

Ridley se od svého vzniku drží v popředí produktové inovace. Prvním odvážným výtvorem společnosti byl kuželovitý headtube, který byl představen v roce 2001 na modelu kola Ridley Damocles. Tato zúžená hlavice se stala průmyslovým standardem.

Pokud jde o materiálové inovace, Ridley nejenže kreativně pořizoval nové materiály na výrobu lehkých a spolehlivých kol, ale významně zvýšil laťku v používání těchto materiálů. Její patentované technologie FAST jsou špičkové, pokud jde o aerodynamickou výhodu. FAST je inspirován přírodou, důkladně testován v laboratoři a zdokonalován v terénu.

Úspěšné „testování v terénu“

Ridleyho inovace prošly nejvyšší zkouškou od roku 2002, kdy se poprvé zapojili do sponzorování profesionálních cyklistů. Tom Vannoppen byl Ridleyho první profík. Na svém stroji Ridley získal stříbrnou medaili na mistrovství světa v cyklokrosu (2002 Zolder, Belgie). Mario de Clercq byl také v roce 2002 brněnským adaptérem Ridley, který si v tomto roce na mistrovství světa připsal vítězství těsně před Vannoppenem. K dnešnímu dni Ridley nasbíral 15 světových titulů, jeden za každý rok od svého zapojení do profesionálního sponzorství.

Ridley je teď známou firmou, kde jezdí na kole nejlepší profíci, například tým belgického Lotto-Soudalu, který svá kola odborně využívá.

Dívám se dopředu

S Aertsovým soutěživým duchem, perfekcionismem a hnací silou vpřed Ridley stále posouvá hranice, pokud jde o tvorbu a zlepšení. Ridleyovy kola z prvních let se sice mohou lišit od nejnovějších modelů, ale poslání firmy zůstává stejné – dodávat špičkové stroje, které odrážejí individualitu každého jezdce.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.ridley-bikes.com