helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Sedlo San Marco GND Open-Fit Dynamic Narrow (black/black)

Sedlo San Marco GND Open-Fit Dynamic Narrow (black/black)

Model GND byl vyvinut především na použití v terénu. Důraz byl kladen především na perfektní průnik mezi tím, kde má sedlo ulevit a kde má naopak poskytnout oporu. Černé provedení. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
San Marco
A0257
324MN401
8009457134834

Alternativní produkty

Model GND byl vyvinut především na použití v terénu. Důraz byl kladen především na perfektní průnik mezi tím, kde má sedlo ulevit a kde má naopak poskytnout oporu. Přední část je rozšířená a více polstrovaná v porovnání s ostatními sedly a nabízí tak více komfortu zejména při agresivnější pozici jezdce např. při jízdě do prudkého stoupání. Design, ergonomie a šíře zadní části sedla nabízí skvělou oporu jak při záběru, tak při uvolněné jízdě.

Vlastnosti tohoto sedla jej předurčují zejména pro použití v MTB, Cyklokrosu nebo Gravel aplikacích. Sedlo má zajímavou konstrukci otevřeného skeletu s dírou, který je ale překryt vrchní vrstvou polstrování, takže dochází k výrazné úlevě v tlaku na citlivé partie, ale v sedle zároveň není díra, která není pro terénní aplikace příliš chtěná. Použité polstrování se skládá ze dvou různých hustot výplně a také dvou pohlcovačů rázů, které významně redukují vibrace generované terénem.

Sedlo je kromě dvou základních provedení Dynamic a Racing také ve verzích s gelem a bez gelu. Povrch sedla je z příjmené látky Microfeel, doplněný na bocích režnou látkou chránící sedlo proti oděru při pádu.

  • Lyžiny vyrobeny z materiálu MANGANESE
  • Skořepina Carbon Fiber Reinforced
  • Tlumení Biofoam
  • Povrchová úprava MICROFEEL + texture woven + HF
  • Rozměry 262x135 mm
  • Váha 205 gramů
Provedení
Dynamic
Určení
Silnice
Barva
Černá

San Marco

Selle San Marco je slavná a legendární italská firma ručně vyrábějící cyklistická sedla. Malé městečko Rossano Veneto v severovýchodní Itálii je známé po celém světě právě díky produkci závodních sedel. Moderních sedel, ale se slavnou minulostí. Luigi Girardi udělal z Rossana Veneta sedlařské hlavní město světa, když zde před 80 lety otevřel výrobu Selle San Marco. Vše to začalo velmi jednoduchou potřebou: mladý Luigi zaznamenal, že v té době byla sedla často velmi zničená používáním, a tak se rozhodl prodloužit jim životnost výrobou potahů ze starých vojenských kožených kabátů, které byly charakteristické svou odolností a výdrží. V roce 1935 si půjčil 100 lir a vsadil tak na obchod a distribuci s cyklistickým příslušenstvím.

Detail značky a ostatní produkty