helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Sedlo San Marco Shortfit Open-Fit Dynamic Wide (black/black)

Sedlo San Marco Shortfit Open-Fit Dynamic Wide (black/black)

Shortfit byl vyvinut zejména pro jezdce, kteří potřebují na kole držet agresivnější pozici blíže řidítkům s větším sklonem. Typickým příkladem mohou být sprinteři. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
San Marco
A0247
277MW401
8009457129168

Alternativní produkty

Shortfit byl vyvinut zejména pro jezdce, kteří potřebují na kole držet agresivnější pozici blíže řidítkům s větším sklonem. Typickým příkladem mohou být sprinteři.

Sedlo má rozšířenou a oblou špičku, celkově je zkrácené a má bohatě rozšířenou a polstrovanou zadní část pro dostatečnou podporu. Střední část má velkou mezeru pro úlevu perineální oblasti a je měkčí směrem ke špičce.

Shortfit je mírně prohnuté sedlo a je tedy vhodné pro velmi široké spektrum jezdců. Korekci natočení pánve lze u tohoto modelu díky jeho charakteristice dobře provést jeho natočením - tedy výškou špičky oproti zadní části.

  • Lyžiny vyrobeny z materiálu MANGANESE
  • Skořepina Carbon Fiber Reinforced
  • Tlumení Biofoam
  • Povrchová úprava MICROFEEL
  • Rozměry 250x144 mm
  • Váha 223 gramů
Provedení
Dynamic
Určení
Silnice
Barva
Černá

San Marco

Selle San Marco je slavná a legendární italská firma ručně vyrábějící cyklistická sedla. Malé městečko Rossano Veneto v severovýchodní Itálii je známé po celém světě právě díky produkci závodních sedel. Moderních sedel, ale se slavnou minulostí. Luigi Girardi udělal z Rossana Veneta sedlařské hlavní město světa, když zde před 80 lety otevřel výrobu Selle San Marco. Vše to začalo velmi jednoduchou potřebou: mladý Luigi zaznamenal, že v té době byla sedla často velmi zničená používáním, a tak se rozhodl prodloužit jim životnost výrobou potahů ze starých vojenských kožených kabátů, které byly charakteristické svou odolností a výdrží. V roce 1935 si půjčil 100 lir a vsadil tak na obchod a distribuci s cyklistickým příslušenstvím.

Detail značky a ostatní produkty