helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá
Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá

Rukavice Hirzl Grippp light FF - černá

1 020 Kč s DPH

Rukavice Grippp Light jsou nejlehčí a nejminimalističtější model z nabídky Hirzl. Mají prodyšnou membránu na zadní straně, microfleece na horní straně palce kvůli utírání potu a žádné gelové polstrování. Černá verze. expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Hirzl
B3222
HRZ0025
7640139728456

GRIPPP LIGHT FF je pro ty, kteří se chtějí vědomě zříci rysů - prostě pro opravdové minimalisty. Jednodílná dlaň je vyrobena z klokaní kůže včetně technologie HIRZL GRIPPPTM a zcela odstraňuje tlumicí systém. Backhand a prostory pro prsty se skládají z vysoce prodyšného síťového materiálu. V důsledku toho se GRIPPP LIGHT FF stává téměř bezrukavičkovým zážitkem, právě s Gripem!

-  kvalitní, velmi tenké, tak aby jezdec dokonale cítil kolo

- nekompromisní grip i za mokra a vlhka

- dlaň z klokaní kůže

- maximálně přizpůsobeno ergonomii ruky

- krátký střih nepřesahující zápěstí

- technologie HIRZL GRIPPP™ a HIRZL SOFFFT™

- bezproblémové ovládání dotykových obrazovek

- velikosti XS až XXXL

Barva
Černá

Hirzl

"INOVATIVNÍ A TECHNOLOGICKÉ VYSOKÉ VÝKONNOSTNÍ SPORTY GLOVES."

Hledáte sportovní rukavice, které přinesou to, o čem sní miliony sportovců na světě: lepší výkon? Pak jste s námi na správném místě! Pro tento účel považujeme lidské ruce za biomechanický objekt fascinace, jehož ochranu, úlevu a posílení mohou moderní technologie významně zvýšit.

Vezměte si například naši technologii HIRZL GRIPPPTM. S touto inovativní opalovací technologií získáte sportovní vybavení i v konkurenčních podmínkách a zejména za vlhkého počasí bez jakéhokoliv úsilí tak kontrolovaného, že se můžete stoprocentně soustředit na své prostředí a sportovní aktivity.

Tato technologie je základem pro první vysoce výkonnou sérii rukavic Golf, Cycling, Outdoor & Fitness na světě, která vám dává zásadní výhodu: neuvěřitelný stisk!

Díky technologii HIRZL SOFFFTTM můžeme golfisty a jezdce podpořit těmi nejměkčími a nejodolnějšími koženými rukavicemi Cabretta.

Klokani nejsou farmářini. Sklízejí se ve volné přírodě z velké, samospásné populace. V důsledku toho pro ně není vyčištěno žádné přirozené prostředí. Sklizeň je přísně kontrolována programem australské vlády, který nezajišťuje žádný škodlivý dopad na klokany nebo jejich ekosystémy.

Z 53 druhů klokanů se smějí lovit pouze čtyři nejběžnější druhy. Studie neprokázaly žádný nepříznivý účinek na populaci těchto čtyř druhů za posledních 40 let. Klokaní kůže je obnovitelný přírodní zdroj, který je dlouhodobě udržitelný.

Jen malá část celkové populace klokanů se využívá pro potravinářský průmysl, kůže je recyklovaný vedlejší produkt, který by jinak skončil jako odpad. Při současné populaci hodně přes 30 milionů klokanů žije v Austrálii více klokanů než lidí. Klokani jsou v rozporu s všeobecným názorem, nejsou ohroženi.

Během procesu opalování kůže klokanů věnujeme pozornost vysokým ekologickým standardům. Pro dodávky energie využíváme velký solární energetický systém, který zajišťuje významné snížení spotřeby zemního plynu a uvolňování CO2 do atmosféry.

Důraz klademe zejména na recyklaci a opětovné využití, minimalizaci odpadů a odpovědnou politiku využívání vody.

Průběžným zlepšováním úpravy vody lze recyklovat nejméně 40 % vody používané při výrobě kůže z klokanů. Klokani jsou v rozporu s všeobecným názorem, nejsou ohroženi.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.hirzl.one/en/technology-en