helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Rukavice 100% Celium
Rukavice 100% Celium
Rukavice 100% Celium
Rukavice 100% Celium

Rukavice 100% Celium

740 Kč s DPH

Černo-stříbrné cyklistické rukavice 100% Celium ocení MTB jezdci, kteří hledají odolnou, ale velmi lehkou ochranu svých rukou. 

expand_more Více informací

Zboží je skladem u dodavatele. Dodáme za 2-3 pracovní dny.
100%
B2676

Alternativní produkty

Dvouvrstvá dlaň přispívá k vašemu pohodlí a zároveň je odolná proti oděru. Díky kombinaci s rychleschnoucím vnitřním materiálem a horní vrstvou izolující proti chladu si tyto rukavice zamilujete. Navíc v nich můžete ovládat svůj dotykový mobil.

100% Celium jsou ultralehké rukavice s dvouvrstvým materiálem Temper Foam na dlani. Horní část rukavice je reflexní a je lehce izolována proti chladu, který vás může na trailu zastihnout. Vnitřek je vyroben z mikrovlákna, který dokáže odvádět vlkost a díky tomu je jízda komfortní. Silikonové proužky na prstech dodávají dokonalou přilnavost k brzdové páce a možnost ovládat dotyková zařízení dokreslují dokonalost této rukavice.

100%

Stoprocentní značka byla vždy synonymem motokrosové Ameriky a byla spojena s mnoha ikonickými momenty, které vybudovaly kořeny a historii moderního motokrosu. Kořeny stoprocentní značky sahají do počátku 80. let, kdy populární logo zdobilo tovární závodní vybavení největších jmen motokrosu.

Momentálně se značka zaměřuje též na cyklistiku, spojila síly s největšími hvězdami současnosti, Mathieu van der Poel, Peter Sagan, atd...

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.100percent.com/pages/bike

Další varianty