helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená
Reflexní odrazka Bookman zelená

Reflexní odrazka Bookman zelená

199 Kč s DPH

Reflexní nálepky - zábavný a barevný způsob, jak vypadat skvěle a zároveň poskytnout větší bezpečnost. Nálepky na kolo, kočárek, koloběžku nebo helmu. Zelená samolepka. expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Bookman
B3177
002944
7350051862733

Reflexní nálepky - zábavný a barevný způsob, jak vypadat skvěle a zároveň poskytnout větší bezpečnost. Přilepte si nálepky na kolo nebo helmu. Černobílé samolepky odrážejí bílou barvu, zatímco barevné samolepky odrážejí světlo v jejich barvě.

Používáte-li na kole v provozu, doporučujeme použít bílé samolepky vpředu a červené dozadu.

Instrukce

1. Vyčistěte povrch, kam chcete připevnit svůj štítek.

2. Odlepte nálepku a nalepte ji.

Obsah

8 velkých samolepek

4 malé samolepky

Samolepky lze z rámu odlepit bez poškození.

Bookman

Značka Bookman

Bookman vytváří inspirující viditelné produkty s estetickým ostřím pro cyklisty, běžce a chodce, kteří potřebují vidět a být viděni. S velkým důrazem na detaily, kvalitu a bezpečnost má návrh jediný cíl: zviditelnit všechny v provozu a předcházet nehodám.

"Bezpečnost nemusí být nudná. Máme za úkol zachraňovat životy a zviditelnit všechny v provozu. A abychom toho dosáhli, musíme podle našeho přesvědčení vytvořit produkty, které lidé opravdu rádi používají.“

Společnost Bookman sídlící ve švédském Stockholmu čerpá z dědictví švédských značek, které dbají na bezpečnost, ale nachází inspiraci také v tradicích minimalistického, funkčního skandinávského designu a inovativní technologie. A protože pochází ze země polárních nocí, s 24 hodinami tmy, musí každý produkt splňovat ty nejvyšší normy.

Příběh

Poskytování světel pro kola zdarma pro všechny studenty; to bylo první vtělení Bookmana. Zakladatelé firmy Bookman, David Axelsson a Victor Kabo, se poprvé setkali při studiu průmyslového inženýrství a managementu na Linköpingské univerzitě, vzájemná vášeň pro podnikání je a pár podobných lidí svedla dohromady.

Během dlouhých hodin, kdy probírali obchodní záměry, si uvědomili, že celá univerzitní fakulta jezdí na kole po kampusu a městě bez odpovídajících světel. Byl to scénář, ze kterého byli také vinni, a tak se rozhodli s tím něco udělat. Řešením se stala místní kampaň pro bezpečnost provozu nazvaná Studentlyset (Studentlyset), která na univerzitě rozdávala zdarma světla na kole. Kampaň se brzy vyvinula v celonárodní osvětovou kampaň, která studentům rozdala přes 50 000 světel.

Po dokončení studií se přestěhovali do Stockholmu a začali pracovat na tom, co se stane Bookmanem, a vyžádali si pomoc produktového designéra. Chtěli vytvořit vlastní značku příslušenství pro jízdní kola zaměřenou na design a použitelnost výrobků. Jako přirozené rozšíření práce, kterou začali na vysoké škole, byl jejich první koncept jednoduchý: vyrobit lehkou motorku, která nebude nudná.

V roce 2011 odstartovala Bookmanova první světla - barevná, minimalistická a funkční, namířená na městské cyklisty a designové nadšence. Od té doby si výrobky Bookman oblíbily například firmy MoMA, Colette, Merci, Selfridges a Paragon Sports a jejich portfolio výrobků se rozrostlo o výrobky s nositelným osvětlením a zviditelněním pro každodenní použití, nejen pro cyklistickou komunitu.

V roce 2018 se Bookman stal Bookman Urban Visibility, odrazem jeho rozšiřující se mise zajistit, aby všichni byli viditelní a v bezpečí, aniž by obětovali svůj styl.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://bookman.se/pages/about-us