helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Pumpa FABRIC STRATOSPHERE SPORT

Pumpa FABRIC STRATOSPHERE SPORT

Nylonová báze a rukojeť. Extra dlouhá gumová hadice. Sedí na ventily Presta nebo Schrader. Velký kalibr pro snadné "pumpovaní".

(FP6428U40OS)

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
FABRIC
A3185
00063970
38675139312

Alternativní produkty

Stylová a cenově dostupná varianta Fabric Stratosphere Sport Track Pump má jednoduchý design s kvalitním nádechem díky Fabric speciálně tvarované hlavě a základu.

Načerpaná jednoduchost Stratosphere Sport, navržený s ohledem na dílnu, vás dostane na silnici rychlostí a precizností. Pumpujte, dokud je vaše jízdní kolo v dílně a s extra dlouhou hadicí. Na první pohled lze přečíst, nadměrné měřidlo a hlava se automaticky přizpůsobí ventilům Presta a Schrader, čímž se odstraní pofiderní změny.

Připravte se na jízdu před Stratosphere Sport. Při nastavení standardu výkonu se traťová pumpa automaticky přizpůsobí ventilům Presta a Schrader.

Délka: 635mm

Kapacita: 327cc

Tlak: 140psi / 9,7bar

Tělo: Ocel

Základ: nylon

FABRIC

Funkce, výkonnost, průkopnická technologie, ergonomie a elegance – to jsou vlastnosti, za kterými FABRIC stojí. Společnost Somerset se sídlem ve Spojeném království stojí za revolučním systémem uchycení lahve bez uzávěru. Kromě lahví s sebou nosí rukojeti grupy, omotávky, pumpy a šikovné nářadí. Fabrika také nabízí nejpokročilejší technologii sedla na trhu. Ve spolupráci s leteckými inženýry ze společnosti Airbus Group Innovation navrhla tkanina uhlíková sedla, která dříve byla považována za „neproveditelná“.

FABRIC

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://fabric.cc