helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK pumpa MICRO AIRBOOSTER 16G

Pumpa TOPEAK MICRO AIRBOOSTER 16G

Micro AirBooster je neuvěřitelně malá, lehká a snadno ovladatelná CO2 pumpa vyrobená z hliníku a obráběná CNC technologii. Pumpa je kompatibilní s auto i galuskovým ventilkem.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1954
TMB-2
4712511840506

Alternativní produkty

Micro AirBooster je neuvěřitelně malá, lehká a snadno ovladatelná CO2 pumpa vyrobená z hliníku a obráběná CNC technologii. Pumpa je kompatibilní s auto i galuskovým ventilkem. Speciální konstrukce pumpy umožňuje uživateli regulovat průtok vzduchu při plnění pneumatiky. Pumpa je kompatibilní se standardní závitovou CO2 kazetou. Balení obsahuje také odolný obal pro 16g CO2 náplně ze silikonové pryže, který ochrání ruce před chladem při jejich používání.* Používejte výhradně Topeak CO2 kazety. Materiál: CNC aluminum (Inflator) / Silicone rubber (Sleeve) Rozměry: 4.6 x 2.2 x 2.2 cm (Inflator) / 5.9 x ?2.8 cm (Sleeve) Hmotnost: 15.5 g (Inflator) / 11 g (Sleeve) Ventilek: Auto i galuskový Součást balení: 1 x CO2 cartridge, rukávek na bombičku Kód: TMB-2

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty