helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK pumpa AIRBOOSTER 16G
TOPEAK pumpa AIRBOOSTER 16G
TOPEAK pumpa AIRBOOSTER 16G
TOPEAK pumpa AIRBOOSTER 16G

Pumpa TOPEAK AIRBOOSTER 16G

Pumpa Air Booster je neuvěřitelně malá, lehká a snadno ovladatelná CO2 hustilka. Pumpa je přesně zpracována CNC technologii z hliníku. Šikmá hlava CO2 pumpy Air Booster je kompatibilní s galuskovými a auto ventilky.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1934
TAB-2
4710069680391

Alternativní produkty

Pumpa Air Booster je neuvěřitelně malá, lehká a snadno ovladatelná CO2 hustilka. Pumpa je přesně zpracována CNC technologii z hliníku. Šikmá hlava CO2 pumpy Air Booster je kompatibilní s galuskovými a auto ventilky. Speciální konstrukce CO2 pumpy umožňuje nastavit průtok vzduchu při plnění pneumatiky. Pumpa je kompatibilní se standardní závitovou CO2 kazetou. Ochranný silikonový rukávek součástí balení. * Používejte výhradně Topeak CO2 kazety. Materiál: CNC hliník (hustilka), Silikonová pryž (rukávek) Rozměry: 4.4 x 3.7 x 1.5 cm (hustilka), 5.9 x ?2.8 cm (rukávek) Hmotnost: 22.5 g (hustilka), 11 g (rukávek) Hlavice: Auto / Galuskový ventilek, integrovaná prachová krytka, upouštěcí tlačítko Kód: TMB-2

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty