helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX
TOPEAK pumpa TRANSFORMER XX

Pumpa TOPEAK TRANSFORMER XX

Přenosné kombo stojanu na kola a dílenské pumpy pro servis i uložení kola. Stojan s pumpou mohou být v jednom kuse nebo je lze oddělit. Stojan využívá nastavitelné háky pro rychlé pozicování i zdvih zadního kola.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1980
TTF-XX01
4712511834086

Alternativní produkty

Přenosné kombo stojanu na kola a dílenské pumpy pro servis i uložení kola. Stojan s pumpou mohou být v jednom kuse nebo je lze oddělit. Stojan využívá nastavitelné háky pro rychlé pozicování i zdvih zadního kola. Pumpa umožňuje tlakování až do 160 psi / 11 bar a využívá extra dlouhou hadici. Hlavice SmartHead™ umožňuje použití na všechny druhy ventilků a využívá tlačítka pro upouštění vzduchu pro precizní nastavení tlaku. Hlavice SmartHead™ Tělo Hliník Manometr Analogový, umístěný v horní části pumpy Hadice X-long Nastavení tlaku Tlačítko pro upouštění vzduchu Tlak 160 psi / 11 bar Maximální nosnost stojanu 25 kgs Základna pumpy Plast Materiál stojanu Hliníková slitina 6061 T6 Velikost 15.9 x 28 x 74 cm (složeno) 32 x 36.6 x 74 cm (rozloženo) Hmotnost 2.21 kg Kód TTF-XX01

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty