helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO
TOPEAK pumpa JOEBLOW TWIN TURBO

Pumpa TOPEAK JOEBLOW TWIN TURBO

Ultimátní dílenská cyklo pumpa s dvoukomorovým systémem pro snadné plnění silničních i MTB kol.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1952
TJB-TT
4712511837711

Alternativní produkty

Ultimátní dílenská cyklo pumpa s dvoukomorovým systémem pro snadné plnění silničních i MTB kol. Technologie TwinTurbo využívá toho, že při vytažení rukojeti se stlačí vzduch z velké komory do malé, která následně při stlačení rukojeti buď vypustí vzduch pod velkým tlakem do silničního kola nebo vypustí velký objem vzduchu do MTB kola. Díky hlavici SmartHead™ DX1 s extra dlouhou hadicí a upouštěcím tlačítkem snadno připojíte galuskový i auto ventilek. Hlavice SmartHead™ DX1, extradlouhá hadice a upouštěcí tlačítko Tělo Anodized aluminum Manometr 3” analogový umístěný nahoře Tlak 200 psi / 14 bar Základna Hliník / Pryžové vložky Velikost 72 x 28 x 21 cm Hmotnost 3 kg Kód TJB-S5

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty