helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL
TOPEAK pumpa JOEBLOW PRO DIGITAL

Pumpa TOPEAK JOEBLOW PRO DIGITAL

Snadno čitelný digitální manometr s gumovou ochranou proti nárazu umístěný v horní části pumpy poskytuje přesné údaje o tlaku v kolech až do 14barů. Velká polstrovaná rukojeť zaručuje pohodlí, zatímco široká ocelová základna udržuje vše stabilní.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1946
TJB-PRO-DG
4710069687420

Alternativní produkty

Snadno čitelný digitální manometr s gumovou ochranou proti nárazu umístěný v horní části pumpy poskytuje přesné údaje o tlaku v kolech až do 14barů. Velká polstrovaná rukojeť zaručuje pohodlí, zatímco široká ocelová základna udržuje vše stabilní. Extra dlouhá hadice dosáhne i na kola upevněná v montážním stojanu. Hlavice SmartHead® DX3 se automaticky nastaví tak, aby vyhovovala galuskovým nebo auto ventilkům, a nové nízkoprofilové tlačítko pro upuštění vzduchu umožňuje jemné vyladění tlaku v pneumatikách. Hlavice: SmartHead® DX3 s upouštěcím tlačítkem a extra dlouhou hadicí Tělo pumpy: Ocel Manometr: 14 bar / 200 psi, digitální (Tolerance : 100 psi ± 1%) Jednotky: psi, bar, kg / cm? Baterie: CR2032 x 1 (součástí balení) Objem na záběr: 337 cc Rukojeť: Polstrovaná - Oversize padded / Dual density polymer Základna: Tvrzená ocel Vychytávky: Gumový chránič manometru, Auto off, Dunlop valve adapter, Presta valve adapter, redukce na míče, držák hadice Rozměry: 73.5 x 25.5 x 16.4 cm Hmotnost: 1.97 kg

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty