helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice
Helma Melon Posh Venice

Helma Melon Posh Venice

1 803 Kč s DPH

Helmy Melon z lehkého speciálního materiálu ve stylovém a zábavném designu pro všestranné použití. Magnetická upínací přezka Fidlock® a měkká podšívka zajišťují maximální ochranu, bezpečnost a pohodlí. ''Přilba Melon má univerzální charakter, s Winter edicí ji můžete využívat i během zimy, například jako lyžařskou přilbu, či na snowboard.''

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
MELON
B3635
4260243725436

Helmy Melon z lehkého speciálního materiálu ve stylovém a zábavném designu. Helma je navržena s maximálním ohledem na bezpečnost při maximálním komfortu nošení. Zapínání je na magnetickou upínací přezku Fidlock®, kterou zapnete a rozepnete i jednou rukou. Helma je optimálně odvětrána a velikost doladíte pomocí odnímatelných výstelek a otočného kolečka v zadní části přilby. Špičková konstrukce v klasickém tvaru ji činí o 30% lehčí než srovnatelné přilby s tvrdým pláštěm. K dispozici jsou 3 velikosti odnímatelných výstelek, z nichž každá je dále nastavitelná pomocí podložek Coolmax® a seřizovacího systému. 12 přívodů vzduchu, vzduchové kanály a magnetická přezka Fidlock® nabízí prvotřídní komfort.

Vhodné pro děti od 1 roku a dospělé.

Lehký speciální materiál s extra zesílenou technologií „PCplus Inmould“

Měkká podšívka přední, vnitřní a zadní části

Zadní doladění velikosti přilby

Nastavitelná délka popruhů pod bradou

Magnetická upínací přezka Fidlock®

3 velikosti odnímatelných výstelek

Podložky Coolmax®

12 přívodů vzduchu a vzduchové kanály

Všestranné použití: brusle, kolo, odrážedlo, koloběžka

TUV testováno/schváleno

Certifikační značka CE (EN – 1078), (CPSC 1203)

Velikosti: 46-52cm (XXS-S), 52-58cm (M-L), 58-63cm (XL-XXL)

Hmotnost: 250-295g

Ocenění: Eurobike 2013, Red Dot 2014

Barva
Fialová

MELON

MELON HELMETS – THE STORY SO FAR

Od prvního dne poháněla Melona touha spojit design s funkčností. Proto kombinují helmy Melon nejvyšší bezpečnostní standardy s oceněnými designy a dodávají tak jedinečnou řadu přileb pro městskou mobilitu.

Helmy, které umožňují lidem všech věkových kategorií maximalizovat svou zábavu a požitek z bezpečí. Melon má více než 40 různých uměleckých designů pro cyklisty, skateboardisty, kolečkové brusle nebo jakékoliv jiné osobní pohybové pomůcky. Helmy určené pro různé osobnosti a styly, které vypadají skvěle a díky kterým se cítíte dobře.

Vnější plášť z polykarbonátu Melon je super lehký se speciální vnitřní vrstvou, která rozptýlí efekt jakéhokoliv nárazu. Uvnitř helmy je odnímatelná omyvatelná vycpávka CoolMax pro pohodlí a čistotu. Jedinečný systém proudění vzduchu Melon udržuje hlavu chladnou a svěží. A bezpečně ukotvený podbradní pás Fidlock je magnetický, nikoliv přezka, pro snadné spojení jednou rukou.

Ergonomicky navržené helmy Melon jsou vhodné pro zdrženlivé cyklisty až dobrodružné horské cyklisty a opatrné kolečkové bruslaře až po tearaway skateboardisty. Melon vytváří helmy pro batolata, děti, dospívající i dospělé. Helmy, které jsou opravdu pohodlné na nošení a vypadají skvěle, navržené tak, aby omezily jakékoliv zábrany při nošení helmy bez ohledu na věk. Melonovy umělecké návrhy sahají od bláznivých až po cool a od jemných až po silné.

Ale co je nejdůležitější, Melon vyrábí ochranné helmy pro lidi, kteří si chtějí užívat života a bavit se!

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.melon-helmets.com/pages/our-story