helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • flash_on Výprodej
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá
Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá

Helma POC POCITO OMNE SPIN modrá

2 289 Kč
1 889 Kč s DPH Sleva 400 Kč

Nechte děti rozvíjet své cyklistické dovednosti s důvěrou, že vědí, že jsou chráněny.

 XS 48-52cm

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
POC
A4457
7325541001532

Dětská cyklistická přilba určená k podpoře mladších jezdců při rozvoji jejich dovedností. S designem a vlastnostmi převzatými z verze přilby pro dospělé je Omne POCito SPIN speciálně přizpůsoben tak, aby vyhovoval přesným potřebám mladších jezdců. Přilba je vybavena systémem 360 ° fit, který usnadňuje přesné uchycení, a EPS vložkou optimalizovanou pro ochranu dětí. Zahrnuta je také naše technologie silikonových podložek SPIN (Shearing Pad INside).

Stejně jako u všech produktů POCito jsme se snažili zvýšit proaktivní ochranu v cyklistické přilbě našich dětí. Omne POCito SPIN je k dispozici ve vysoce viditelných fluorescenčních barvách, které přitahují pozornost z dálky, takže si ho ostatní všimnou dříve. Díky reflexním detailům přilba upoutá pozornost.

XS 48-52cm

Velikosti přileb jsou dány obvodem vaší hlavy. Chcete-li určit správnou velikost, omotejte si kolem hlavy měřící pásku. Jakmile určíte míru, můžete použít graf zde jako vodítko.



  • Dětská cyklistická přilba určená pro specifické potřeby mladších jezdců a certifikovaná podle norem CE EN 1078, CPSE 12 03, AS/NZS 2063.
  • Robustní konstrukce s EPS vložkou optimalizovanou pro ochranu dětí.
  • Snadno ovladatelný 360° fit systém, který dává dětem přesnou a bezpečnou kondici.
  • SPIN (Shearing Pad INside) náš patentovaný systém technologie silikonových podložek
  • Zářivé barvy a reflexní detaily usnadňují ostatním vidět svého nositele z dálky.

Tato helma je natřena barvou, která může blednout. Pigmenty jsou citlivé na UV záření, takže při vystavení silnému slunečnímu záření barva časem vybledne. Tento proces lze zastavit přidáním škodlivých přísad, ale barva, kterou používáme pro tuto helmu, používá k ochraně přilby před vyblednutím ekologicky šetrné přísady. Bezpečné přísady bohužel nemohou být tak účinné jako ty škodlivé. Blednutí je přirozeným procesem a výsledkem volby provedené při vývoji produktu a není známkou vadného produktu.

Pohlaví
Děti
Barva
Modrá

POC

Společnost POC, přední výrobce přileb, brýlí, neprůstřelných vest, oděvů a doplňků pro zimní sporty a cyklistiku, byla založena v roce 2005 ve Švédsku. POC má s posláním „chránit životy a omezit následky nehod pro sportovce a kohokoli, kdo se jimi inspiruje“ naprosto jasnou vizi, jak zajistit optimalizovanou osobní ochranu a bezpečnost prostřednictvím vývoje výrobků nezpochybnitelné kvality a významu. Na podporu jeho vývoje a kvality zřídil POC dvě vědecká fóra, POC Lab a WATTS Lab, které sdružují jedny z nejlepších mozků ve výzkumu, medicíně a bezpečnosti, aby poskytovaly poradenství ohledně nového výzkumu a trendů.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://pocsports.com/