helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • flash_on Výprodej
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK
Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK

Helma UVEX QUATRO, ALL BLACK

2 999 Kč
2 199 Kč s DPH Sleva 800 Kč

Uvex quatro je všestranná helma na horské kolo, která je vysoce odolná proti nárazu a individuálně nastavitelná pro maximální komfort a bezpečí díky upínacímu systému IAS.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
UVEX
B2591
00079616
4043197336633

Helma UVEX QUATRO je všestranná helma pro jakékoliv horské dobrodružství. Vysoká odolnost proti nárazu, individuálně nastavení a systém upínání IAS zajišťují maximální bezpečnost a komfort.

Uvex quatro je všestranná helma na horské kolo, která je vysoce odolná proti nárazu a individuálně nastavitelná pro maximální komfort a bezpečí díky upínacímu systému IAS. Odvětrání zabezpečují velké větrací otvory a štítek je jednoduše nastavitelný.

Velikosti:

52 – 57 cm

56 – 61 cm

Platforma QUATRO
Barva all black
Skořepina Double inmould
Nastavení Anatomic IAS / Monomatic / FAS straps
Ventilace 17 větracích otvorů
Výstelky výstelky Vent
Ostatní síťka proti hmyzu / odnímatelný a nastavitelný štítek / možnost dokoupení světla Plug-in LED a adaptéru pro kameru
Hmotnost od 300 g

Barevné varianty:

titan – orange, all black, pixelcamo – olive, papyrus, rhino – black

Kod Výrobce: UVHEQUA

Helma Při jízdě na kole mějte na hlavě vždy cyklistickou helmu, která je správně nastavená. Helmu nasaďte na hlavu a stáhněte popruhy tak, že v zapnutém stavu vás přilba nebude škrtit, ale helma bude na hlavě sedět pohodlně a jistě. Helma by nikdy neměla překážet ve výhledu ani být posunuta příliš vzad a obnažovat čelo. Upínací mechanismus na zadní straně slouží k doladění pozice přilby a ovládá se kolečkem nebo jiným nastavovacím prvkem. Žádná helma vás nedokáže ochránit před všemi možnými nárazy. Pokud dojde k pádu, při kterém je helma v kontaktu s povrchem, helmu vyměňte – poškození nemusí být na první pohled viditelná. Helma má omezenou životnost, která může být dále ovlivněna například agresivními chemikáliemi. Helmu čistěte vždy pouze jemným hadrem za použití mýdlové vody. Konstrukce přilby stárne i působením UV záření. Doporučujeme měnit přilbu po 3 – 5 letech. Helma slouží jako ochrana při jízdě na kolech, skateboardu nebo kolečkových bruslích. Nikdy přilbu nepoužívejte při řízení motorových vozidel nebo horolezectví apod

Pohlaví
Unisex
Platforma
QUATRO
Barva
Černá

UVEX

Značka uvex (uv-ex = ultrafialové vyloučeno) byla představena v polovině 50. let Rainer Winter, řídící partner společnosti UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co.KG se sídlem v německém Fürthu, pro řadu slunečních brýlí. O něco později se z toho vyvinula zastřešující značka pro všechny sportovní výrobky, která byla od poloviny 70. let rozšířena i na divizi bezpečnosti práce. Od této chvíle kromě sportovních a volnočasových produktů (lyžařské, cyklistické a jezdecké přilby, lyžařské, cyklistické, jezdecké a sportovní brýle) od UVEX SPORTS GmbH & Co. KG, Fürth, všechny produkty v profesionální oblasti (oko, Ochrana hlavy, sluchu a rukou, bezpečnostní obuv a pracovní oděvy) od UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG., Fürth, prodávané pod jednotnou značkou uvex.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.uvex.com