helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Akce
Helma UVEX KID 2, DOLLY
Helma UVEX KID 2, DOLLY
Helma UVEX KID 2, DOLLY
Helma UVEX KID 2, DOLLY
Helma UVEX KID 2, DOLLY
Helma UVEX KID 2, DOLLY

Helma UVEX KID 2 DOLLY

1 099 Kč
799 Kč s DPH Sleva 300 Kč

Helma UVEX KID 2 s motivem ovečky. Helma je k dispozici ve velikosti 46-52 cm.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
UVEX
B2481
00050219
4043197272528

Helma UVEX KID 2 zaručuje nejvyšší ochranu těm nejmenším. Vhodná pro výlety v dětské sedačce.

Uvex Kid 2 je velmi lehká helma s Inmould technologií skořepiny, vhodná pro děti ve věku 1-3 roků. Je ideální pro jízdu na odrážedle, koloběžce nebo v dětské sedačce. Díky technologii IAS lze snadno nastavit vnitřní obvod helmy. Nastavení lze měnit otočným kolečkem dle aktuální potřeby, a to i za jízdy jednou rukou. Je vybavena komfortním systémem Monomatic - upevnění na bradě pomocí jedné ruky. Díky Fast Adapting System (FAS) lze popruhy snadno a plynule upravit přesně na míru podle tvaru tváře. Helma tak zůstane bezpečně na hlavě ve všech situacích a popruhy budou v pohodlné pozici. O maximální ventilaci se postará 8 ventilačních otvorů. Tato helma dále disponuje síťkou proti hmyzu (ve ventilačních otvorech), snímatelnými anti alergenními vycpávkami Basic pads a přípravou na LED světlo (triangle LED, lze dokoupit). S váhou pouhých 185 gramů je jednou z nejlehčích dětských přileb značky Uvex.

Helma je k dispozici ve velikosti 46-52 cm.

Kod Výrobce: UVHEK2

Helma Při jízdě na kole mějte na hlavě vždy cyklistickou helmu, která je správně nastavená. Helmu nasaďte na hlavu a stáhněte popruhy tak, že v zapnutém stavu vás přilba nebude škrtit, ale helma bude na hlavě sedět pohodlně a jistě. Helma by nikdy neměla překážet ve výhledu ani být posunuta příliš vzad a obnažovat čelo. Upínací mechanismus na zadní straně slouží k doladění pozice přilby a ovládá se kolečkem nebo jiným nastavovacím prvkem. Žádná helma vás nedokáže ochránit před všemi možnými nárazy. Pokud dojde k pádu, při kterém je helma v kontaktu s povrchem, helmu vyměňte – poškození nemusí být na první pohled viditelná. Helma má omezenou životnost, která může být dále ovlivněna například agresivními chemikáliemi. Helmu čistěte vždy pouze jemným hadrem za použití mýdlové vody. Konstrukce přilby stárne i působením UV záření. Doporučujeme měnit přilbu po 3 – 5 letech. Helma slouží jako ochrana při jízdě na kolech, skateboardu nebo kolečkových bruslích. Nikdy přilbu nepoužívejte při řízení motorových vozidel nebo horolezectví apod

Pohlaví
Děti
Platforma
KIDS
Barva
Bílá

UVEX

Značka uvex (uv-ex = ultrafialové vyloučeno) byla představena v polovině 50. let Rainer Winter, řídící partner společnosti UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co.KG se sídlem v německém Fürthu, pro řadu slunečních brýlí. O něco později se z toho vyvinula zastřešující značka pro všechny sportovní výrobky, která byla od poloviny 70. let rozšířena i na divizi bezpečnosti práce. Od této chvíle kromě sportovních a volnočasových produktů (lyžařské, cyklistické a jezdecké přilby, lyžařské, cyklistické, jezdecké a sportovní brýle) od UVEX SPORTS GmbH & Co. KG, Fürth, všechny produkty v profesionální oblasti (oko, Ochrana hlavy, sluchu a rukou, bezpečnostní obuv a pracovní oděvy) od UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG., Fürth, prodávané pod jednotnou značkou uvex.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.uvex.com

Další varianty