helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá
Helma UVEX I-VO Černá

Helma UVEX I-VO Černá

Helma UVEX I-VO černé barvy. Uvex i-vo je univerzní a spolehlivá helma, kterou oceníte jak na silnici, tak i v terénu.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
UVEX
B2475
00046497
4043197255279

Alternativní produkty

Helma UVEX I-VO je vhodná na každou situaci.

Velikost

L 57-60cm

M 52-57cm

Platforma I-VO
Barva white
Skořepina Inmould
Nastavení 3D IAS 3.0 / Monomatic / FAS straps
Ventilace 24 větracích otvorů
Výstelky výstelky Basic
Ostatní síťka proti hmyzu / možnost dokoupení světla Plug-in LED
Hmotnost od 225 g

Kod Výrobce: UVHEIV

Helma Při jízdě na kole mějte na hlavě vždy cyklistickou helmu, která je správně nastavená. Helmu nasaďte na hlavu a stáhněte popruhy tak, že v zapnutém stavu vás přilba nebude škrtit, ale helma bude na hlavě sedět pohodlně a jistě. Helma by nikdy neměla překážet ve výhledu ani být posunuta příliš vzad a obnažovat čelo. Upínací mechanismus na zadní straně slouží k doladění pozice přilby a ovládá se kolečkem nebo jiným nastavovacím prvkem. Žádná helma vás nedokáže ochránit před všemi možnými nárazy. Pokud dojde k pádu, při kterém je helma v kontaktu s povrchem, helmu vyměňte – poškození nemusí být na první pohled viditelná. Helma má omezenou životnost, která může být dále ovlivněna například agresivními chemikáliemi. Helmu čistěte vždy pouze jemným hadrem za použití mýdlové vody. Konstrukce přilby stárne i působením UV záření. Doporučujeme měnit přilbu po 3 – 5 letech. Helma slouží jako ochrana při jízdě na kolech, skateboardu nebo kolečkových bruslích. Nikdy přilbu nepoužívejte při řízení motorových vozidel nebo horolezectví apod

Platforma
I-VO
Barva
Černá

UVEX

Značka uvex (uv-ex = ultrafialové vyloučeno) byla představena v polovině 50. let Rainer Winter, řídící partner společnosti UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co.KG se sídlem v německém Fürthu, pro řadu slunečních brýlí. O něco později se z toho vyvinula zastřešující značka pro všechny sportovní výrobky, která byla od poloviny 70. let rozšířena i na divizi bezpečnosti práce. Od této chvíle kromě sportovních a volnočasových produktů (lyžařské, cyklistické a jezdecké přilby, lyžařské, cyklistické, jezdecké a sportovní brýle) od UVEX SPORTS GmbH & Co. KG, Fürth, všechny produkty v profesionální oblasti (oko, Ochrana hlavy, sluchu a rukou, bezpečnostní obuv a pracovní oděvy) od UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG., Fürth, prodávané pod jednotnou značkou uvex.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.uvex.com