helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • flash_on Výprodej
  • store_mall_directory Vystaveno na prodejně
Helma dámská MAVIC ECHAPPÉE PRO MIPS bílo-modrá MOON4

Helma dámská MAVIC ECHAPPÉE PRO MIPS bílo-modrá MOON4

4 290 Kč
2 145 Kč s DPH Sleva 50%

Dámská helma MAVIC s technologii MIPS.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
MAVIC
A3370
00063122

HELMETS CM INCHES

S 51 - 56

M 54 - 59

L 57 - 61 

Mavic Echappée Pro Mips je dámská vytrvalostní přilba, která se snadno přizpůsobí a bude poskytovat pohodlí i při dlouhých vyjížďkách.

Použitá technologie Live Fit zajisti výborné přizpůsobení, bez negativního vlivu na hmotnost přilby, a to díky lehké konstrukci využívající pěnu XRD.

Ergo Hold SL Retention System je upínací systém, který má optimální nastavitelnost, vysoké pohodlí a pevné usazení. Použité výstelky Echappée Pro Pad mají tvar pro maximální pohodlí. nbsp Přilba má ergonomický tvar a ženský styl se svěží grafikou. Má také rozšířenou ochranu na temeni a přídavné výstelky pod bradou pro zvýšení pohodlí.

Použitý materiál na výstelkách označený 37,5 výborně přitahuje vlhkost a absorbuje teplo od hlavy. Díky tomu je zajištěna lepší ventilace a rychlejší vypařování. 22 ventilačních otvorů Clima Vents spolehlivě odvětrává a ochlazuje hlavu na dlouhých tratích.

Pohlaví
Ženy
Barva
Bílá

MAVIC

Značka Mavic je výrobcem prémiových cyklistických komponentů. Objevte svět zapletených kol, ráfků, cyklistických helem, treter, textilu a doplňků Mavic.

Detail značky a ostatní produkty