helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • Akce
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá
Helma HJC Valeco Černá

Helma HJC Valeco Černá

3 499 Kč
2 699 Kč s DPH Sleva 800 Kč

VALECO je moderní, aerodynamická a dokonale odvětraná přilba, váží jen o 30 gramů více než její větší sourozenec, HJC Ibex 2.0. 12 ventilačních otvorů přilby udrží vaši hlavu v chladu  a v každé situaci, od silničního švihu po horké výstupy v Alpách během letní sezóny.

Velikost

S - 51-56cm

M - 55-59cm

L - 58-63cm

Nový Valeco kombinuje různé pokročilé technologie vyvinuté pro ostatní modely, aby vám nabídl nejlepší možné zkušenosti, pokud jde o bezpečnost, větrání, pohodlí a design. Přilba je také vybavena více klasickými funkcemi, jako jsou: nastavitelná týlní kolébka, držák na brýle, štípačky a antibakteriální vložky X-Static.

Tato přilba je dodávána s náhradními polštářky, sáčky na praní a sáčkem, který chrání helmu, když ji vezmete s sebou.

expand_more Více informací

Barva
3 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
HJC Helmets
A0061
8804269651186

Valeco - moderní, aerodynamická a perfektně odvětrávaná helma, važící pouze o 30 g více než její větší sestra HJC Ibex 2.0. Helma má 12 ventilačních otvorů, které udržují hlavu v optimálním těplotě za každé situace, ať už se jedná o jarní klasiky, nebo dlouhé letní stoupání v Alpách. Valeco kombinuje pokročilé technologie ostatních modelů: bezpečnost, ventilaci, komfort a unikátní design. Helma je vybavena nastavitelnou týlní podporou, otvorem na brýle, nebo antibakteriálním polstrováním. Balení obsahuje náhradní polstrování a cestovní vak na helmu. 

Váha: 220 g

Větrný tunel testován

Přilby HJC jsou testovány v laboratoři i v „reálném životě“, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality. HJC je jednou z mála společností v oblasti přileb vybavených vlastní nejmodernější laboratoří větrných tunelů, která testuje aerodynamiku, větrání, hluk a další. Zkušební laboratoř větrného tunelu HJC měří vzdušné síly v různých jízdních podmínkách, aby se zlepšil výkon přilby.

Pokročilý systém vzduchových kanálů

Určité množství vzduchu prochází předním vstupním otvorem pro vzduch, potom cirkuluje uvnitř helmy a nakonec vystupuje přes výfukový otvor. Vnitřní proud vzduchu se potom zvýší, aby se ochladila hlava a odváděla teplo.

Feather Light

Cyklistické helmy HJC jsou navrženy a zkonstruovány pomocí přesných opatření tak, aby měla co nejmenší hmotnost. Hustota, umístění, tvary a materiály hrají roli při optimalizaci hmotnosti.

In-Mold konstrukce

In-mold je způsob spočívající ve spojování EPS spolu s vnějším polykarbonátovým pláštěm pro větší strukturální pevnost. To zlepšuje ochranu jezdce poskytováním kompaktního vyztužení a dává produktu dokonalý povrch.

Dynamika Ventury

Pro dosažení maximální ventilace je na aerodynamicky vylepšené modely HJC aplikována technická adaptace Bernoulliho principu. Při pohybu se rychlost povrchového toku obecně zvyšuje, jak postupuje směrem k zadní části přilby. Díky tlakovým rozdílům je chladný vzduch z čelního vstupu odváděn přes zadní větrací otvor pro vnitřní odvod tepla, což cyklistovi poskytuje optimální větrání a perfektní průtok vzduchu při jízdě.

Aerodynamický design

Návrháři a inženýři HJC, kteří pocházejí ze zkušeností s návrhem závodních helem MotoGP, se stali odborníky na aerodynamiku a helmy větrané větrem. Aero helmy, jak napovídá slovo, jsou aerodynamičtější než běžná helma pro závodní kola, ale se sníženou ventilací. U přileb HJC je tento kompromis velmi snížen. HJC nabízí pravděpodobně nejlepší větranou poloaero helmu na trhu…. Ušetřete watty pomocí přileb HJC!

Struktura vnitřní výztuže

Přilby jsou vyztuženy vnitřním rámem integrovaným do EPS, kostry rámu nejen drží helmu v jednom kuse, ale také činí silnější a odolnější, aby chránila vaši hlavu v případě kolize.

Pohlaví
Unisex
Barva
Černá

HJC Helmets

HJC #1 in the world se již od roku 1971 specializuje na výrobu motocyklových helem. Vyvíjí a zdokonaluje technologie pro komfort a bezpečí zákazníků. Z nabídky si vybere každý jezdec, HJC nabízí integrální, otevřené, odklápěcí i krosové a enduro helmy.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.hjchelmets.com

Příslušenství