helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Plášť Vittoria Corsa 25-622 fold blk-blk-blk G2.0
Plášť Vittoria Corsa 25-622 fold blk-blk-blk G2.0
Plášť Vittoria Corsa 25-622 fold blk-blk-blk G2.0
Plášť Vittoria Corsa 25-622 fold blk-blk-blk G2.0

Plášť Vittoria Corsa 25-622 fold blk-blk-blk G2.0

1 449 Kč s DPH

CORSA Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta, Jarní klasiky, Mistrovství světa i Evropy, nebo Olympijské hry - tam všude jezdci, kteří stáli na podiích na místech nejvyšších, spoléhali a stále spoléhají na špičkové vlastnosti galusek z rodiny CORSA.

expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
Vittoria
A3052
11A00091
8022530018814

Alternativní produkty

CORSA Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta, Jarní klasiky, Mistrovství světa i Evropy, nebo Olympijské hry - tam všude jezdci, kteří stáli na podiích na místech nejvyšších, spoléhali a stále spoléhají na špičkové vlastnosti plášťů a galusek z rodiny CORSY.

Corsa byla po léta volbou profíků na závody a nyní je lepší než kdy předtím díky technologii 4C Graphene compound! Nejnovější Corsa je evolucí značky a přináší na trh více technologií, které jsou v průmyslu na prvním místě. Počínaje pružným, ale odolným krytem vyztuženým 320 TPI Corespun-K a přidáním proprietárního mixu 4 různých grafických sloučenin dosahuje nová Corsa svatého grálu výkonu: rychlosti, ohebnosti, trvanlivosti a spolehlivosti. Ať už vyhraje Grand Tour, nebo místní krimi, rodina Corsových předvede prvotřídní výkon.

Funkce Vittoria Corsa G2.0

Fungující sloučenina GRAPHENE 2.0 poskytuje nejvyšší výkon.

4 samostatné sloučeniny fenolu dodávají rychlost, pružnost, trvanlivost a spolehlivost.

Zesílený kryt Corespun-K pro zvýšenou ochranu bočnic.

Jedna z nejlepších pneumatik na světě se právě vylepšila!

Světový výkon pro nejlepší světové atlety.

Graphene 2.0 (G2.0) Rubber Compound

GRAPHENE 2.0 (G 2.0) přebírá originální základ Graphene compound, který Vittoria postavila, a funkcionalizuje pokrok ve výkonu pro každou specifickou aplikaci. Jinými slovy, kde první generace sloučenin grafenu zvedala laťku rovnoměrně, Graphene 2.0 boduje každou výkonnostní metriku a zvyšuje ji nepoměrně k ostatním.

Vittoria je nyní schopna aplikovat Graphene tak, že může dosáhnout zvýšení výkonu speciálně pro rychlost, přilnavost za mokra, životnost a odolnost proti propíchnutí.

Model
Corsa
Šířka
25
Barva
black

Vittoria

Italská značka Vittoria nabízí špičkové pláště a galusky na silnici i do terénu. Za jejich vysokou kvalitou jsou desítky let sbírání zkušeností, vývoje i testování v závodním nasazení na těch nejtěžších a nejznámějších závodech světa, napříč cyklistickými disciplínami.

Revoluční materiál Graphene: Grafen je nový revoluční materiál obvykle v podobě super tenkého, téměř průsvitného, archu čistého uhlíku. V této extrémní formě je tenký přibližně jako jeden atom (0,000 000 001 m). Vittoria pro své produkty používá Directa Plus Graphene s obchodní značkou G+, jehož tloušťka se pohybuje od dvou do osmi atomů.

Vittoria

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.vittoria.com/eu/