helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Plášť Vittoria Zaffiro IV 25-622 rigid full black

Plášť Vittoria Zaffiro IV 25-622 rigid full black

ZAFIRO Základní silniční modelová řada určená zejména pro trénink, nebo nenáročnou silniční cyklistiku a turistiku. Designovaná nejen s důrazem na dobrý poměr kvality a ceny, ale zejména na opravdu dlouhou životnost a dostatečný komfort v jakýchkoliv podmínkách. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Vittoria
A2518
1113Z42325111TG
8022530007627

Alternativní produkty

ZAFFIRO Základní silniční modelová řada určená zejména pro trénink, nebo nenáročnou silniční cyklistiku a turistiku. Designovaná nejen s důrazem na dobrý poměr kvality a ceny, ale zejména na opravdu dlouhou životnost a dostatečný komfort v jakýchkoliv podmínkách. VITTORIA kvalita a spolehlivost za špičkovu cenu. Drátová patka Konstrukce kordu Nylon 26 TPI Grafenová směs pro vyšší odolnost, delší nájezd a co nejnižší mez opotřebení
Model
Zaffiro IV
Šířka
25
Barva
Černá

Vittoria

Italská značka Vittoria nabízí špičkové pláště a galusky na silnici i do terénu. Za jejich vysokou kvalitou jsou desítky let sbírání zkušeností, vývoje i testování v závodním nasazení na těch nejtěžších a nejznámějších závodech světa, napříč cyklistickými disciplínami.

Revoluční materiál Graphene: Grafen je nový revoluční materiál obvykle v podobě super tenkého, téměř průsvitného, archu čistého uhlíku. V této extrémní formě je tenký přibližně jako jeden atom (0,000 000 001 m). Vittoria pro své produkty používá Directa Plus Graphene s obchodní značkou G+, jehož tloušťka se pohybuje od dvou do osmi atomů.

Vittoria

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.vittoria.com/eu/