helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Plášť  Vittoria Rubino IV 25-622 rigid full black G2.0
Plášť  Vittoria Rubino IV 25-622 rigid full black G2.0
Plášť  Vittoria Rubino IV 25-622 rigid full black G2.0
Plášť  Vittoria Rubino IV 25-622 rigid full black G2.0

Plášť Vittoria Rubino IV 25-622 rigid full black G2.0

549 Kč s DPH

RUBINO Ekonomická verze nejprodávanějšího silničního pláště Vittoria. Perfektní vyváženost veškerých podstatných parametrů z něj dělá ideální tréninkový plášť. Nabízí velmi slušnou odolnost proti defektu, kvalitní tlumení nerovností díky vyššímu běhounu a vzhledem ke třem různým grafenovým směsím také velmi slušnou přilnavost za mokra a pomalé opotřebení.

expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
Vittoria
A2425
11A00132

Alternativní produkty

RUBINO Ekonomická verze nejprodávanějšího silničního pláště Vittoria. Perfektní vyváženost veškerých podstatných parametrů z něj dělá ideální tréninkový plášť. Nabízí velmi slušnou odolnost proti defektu, kvalitní tlumení nerovností díky vyššímu běhounu a vzhledem ke třem různým grafenovým směsím také velmi slušnou přilnavost za mokra a pomalé opotřebení. Drátová patka 3C - Tři směsi v jednom běhounu Konstrukce kordu Nylon 60 TPI Inovovaná Grafen 2.0 směs pro ještě vyšší odolnost, delší nájezd a maximální grip za mokra.

Model
Rubino IV
Šířka
25
Barva
Černá

Vittoria

Italská značka Vittoria nabízí špičkové pláště a galusky na silnici i do terénu. Za jejich vysokou kvalitou jsou desítky let sbírání zkušeností, vývoje i testování v závodním nasazení na těch nejtěžších a nejznámějších závodech světa, napříč cyklistickými disciplínami.

Revoluční materiál Graphene: Grafen je nový revoluční materiál obvykle v podobě super tenkého, téměř průsvitného, archu čistého uhlíku. V této extrémní formě je tenký přibližně jako jeden atom (0,000 000 001 m). Vittoria pro své produkty používá Directa Plus Graphene s obchodní značkou G+, jehož tloušťka se pohybuje od dvou do osmi atomů.

Vittoria

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.vittoria.com/eu/