helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
CHIMPANZEE ENERGY CHEWS Forest Fruit 30g - SET 4+1 (5x30g)

CHIMPANZEE ENERGY CHEWS Forest Fruit 30g - SET 4+1 (5x30g)

Gumové bonbony jsou lehce konzumovatelný zdroj sacharidů, které vaše tělo potřebuje coby zdroj energie během fyzické aktivity.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
CHIMPANZEE
A1344
CH10034CH5
8594157871684

Co jsou to CHIMPANZEE ENERGY CHEWS? - Gumové bonbony jsou lehce konzumovatelný zdroj sacharidů, které vaše tělo potřebuje coby zdroj energie během fyzické aktivity. - Základem bonbonů je BIO sirup z hnědé rýže, který má vyšší procento složitých cukrů (polysacharidů) a maltózy, a proto se štěpí pomaleji než běžný cukr a je tak zdravější. Energii dodává postupně díky nižšímu glykemickému indexu. Při výrobě neprochází ra?nací a kromě energie je také přirozeným zdrojem sodíku, draslíku a magnesia. Pro koho jsou ENERGY CHEWS určeny? - Primárně jsou energetické bonbony určeny pro výkonnostní sportovce- cyklisty, běžce nebo triatlonisty. Nicméně díky přírodnímu složení, absenci kofeinu a ovocné chuti mohou být konzumovány kýmkoliv, kdo potřebuje rychlý a kvalitní zdroj energie. Jak se ENERGY CHEWS konzumují? - Obecně se dá říci, že výkonnostní sportovci potřebují konzumovat 200-400 kalorií za hodinu. Kombinovat se doporučuje více zdrojů, jako gely, bonbony, tyčinky nebo nápoje. - Polovina balení/ 6ks Chimpanzee ENERGY CHEWS může být konzumována 15minut před výkonem pro sacharidové nasycení a dále 1 balení během další hodiny výkonu. Doporučujeme vždy zapít vodou. Vhodné pro VEGANY Bez lepku- GLUTEN FREE 25% ovocné šťávy z lesních plodů- FOREST FRUIT Rychlý zdroj energie pro výkonnostní sporty- PERFORMANCE NUTRITION Bez kofeinu, vhodné i pro děti Složení: Rýžový sirup, 25% ovocné šťávy( jahody, maliny, černý bez, borůvky) z ovocného koncentrátu, třtinový cukr, glukózový sirup, želírující látka: pektin, okyselovadlo: kyselina citrónová, citronan sodný, citronan draselný, barvivo: extrakt z černé mrkve, přírodní aroma, vit. C, vit. E, přírodní leštící látka: karnaubský vosk.

CHIMPANZEE

Energetická výživa nejen pro sportovce vyráběná z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Chimpanzee je zkrátka čistě přírodní systém výživy pro Váš aktivní život. Dejte vale chemii a okuste sílu přírodní energie.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.chimpanzeebar.com