helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN Cocoa Maple syrup 350g
CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN Cocoa Maple syrup 350g
CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN Cocoa Maple syrup 350g
CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN Cocoa Maple syrup 350g

CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN Cocoa Maple syrup 350g

Quick Mix je koncentrovaný koktejl pro přípravu energetické, sportovní výživy vhodný při zvýšeném tělesném výkonu. Základem je směs cereálních obilovin s vysokým obsahem rozpustných i nerozpustných vláknin, obohacena o široké spektrum vitamínů. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
CHIMPANZEE
A1358
CH100025Q
8594157871108
QuickMIX Protein ze sójového izolátu a lupinového koncentrátu. Je určen pro sportovce vegetariány i vegany a je obohacen o nutriční složky, které v jejich stravě chybí, tak aby příjem složek důležitých pro správnou činnost organismu byl co nejkomplexnější. Obsahuje komplex aminokyselin (Lys, Thr, Val, Cys ) , které v rostlinných proteinech nejsou dostatečně zastoupeny. Aminokyselinové skóre AAS (Amino Acid Score) , které určuje nutriční hodnotu proteinu, je tak plně srovnatelné s nejkvalitnějšími živočišnými bílkovinami, např. s vaječným bílkem. QuickMIX Protein poskytuje potřebné množství všech esenciálních aminokyselin ve správných poměrech pro rychlý růst svalů. Podle ADA (Americká Dietetická Asociace) dobře navržená vegetariánská strava uspokojí nároky i vrcholových sportovců a navíc snižuje riziko civilizačních chorob. CHIMPANZEE QuickMIX PROTEIN – PRO RŮST SVALŮ A SÍLY QuickMIX Protein s cukry a sladidly (steviolglykosidy) je práškový koncentrát s 50% obsahem bílkovin rostlinného původu pro přípravu proteinového koktejlu. Je určen pro zvýšení denního příjmu bílkovin, které podporují růst a udržení svalové hmoty. • 50% bílkovin ze sójového isolátu a lupinového proteinového koncentrátu • 10% kakaa a 1% javorového sirupu • s fruktooligosacharidy* • bez lepku • bez laktózy • vhodné pro vegany • vhodné pro sportovce • vhodné i pro celiaky a osoby s laktózovou intolerancí * Fruktooligosacharidy: Jedná se o složité sacharidy sloužící jako zdroj energie pro střevní bakterie a tím prospívají střevní mikroflóře. Přirozeně se vyskytují v chřestu, pórku, cibuli a česneku. Složení produktu Chimpanzee QuickMIX ® vysokoprocentní sójový izolát , lupinový proteinový koncentrát , kakaový prášek 10%, sacharosa, glukosa, fruktooligosacharidy, emulgátor: sójový lecitin, javorový sirup 1%, vitamínový premix (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiaminmononitrát, kyselina listová, D-biotin, kyanokobalamin), slunečnicový olej, antioxidanty: D,L-?-tokoferyl-acetát a L-askorbyl-6-palmitát, sladidlo: steviolglykosidy. Příprava a dávkování 1 sáček QuickMIX® PROTEIN 35g se rozmíchá nebo rozmixuje ve 150 - 200 ml vody. Takto připravený koktejl se pije 60-90 minut po skončení fyzického výkonu, případně na noc. Nepřekračujte maximální doporučenou spotřebu, tj. 100g denně.

CHIMPANZEE

Energetická výživa nejen pro sportovce vyráběná z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Chimpanzee je zkrátka čistě přírodní systém výživy pro Váš aktivní život. Dejte vale chemii a okuste sílu přírodní energie.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.chimpanzeebar.com