helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá

Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon žlutá

940 Kč s DPH

Supacaz Super Sticky Kush - Galaxy - Neon Yellow Print s Neon Yellow Plugs je vrcholová omotávka pro cyklisty, která kombinuje nejvyšší kvalitu s výkonem. Navržena pro silniční cyklisty, gravel bike a cyklokros, tato omotávka poskytuje vynikající úchop a efektivně absorbuje vibrace od terénu. S vrchní vrstvou z polyuretanu zajistí dokonalou přilnavost i za deštivého počasí a odolá UV záření a potu. Oblíbená mezi profesionálními cyklisty, včetně 3x mistra světa Petera Sagana, Super Sticky Kush je označena za nejlepší omotávku na světě. Silikonový gel v ní eliminuje vibrace, což přináší plynulou jízdu. SUPACAZ SUPER STICKY KUSH je neklouzavá, poskytuje pohodlný úchop řídítek a vyniká v absorpci vibrací. Je nejodolnější svého druhu a je dostupná v zářivých, stálých a neblednoucích barvách s atraktivním designem s hvězdami. Hliníková záslepka řídítek je bezpečně utažena pomocí imbusu, což zajišťuje stabilitu. S délkou 2160 mm, šířkou 30 mm a tloušťkou 3 mm je ideální pro cyklisty hledající skvělý úchop.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Supacaz
B3686
BT-27
634041343705

Super Sticky Kush - Galaxy - Neon Yellow Print w/ Neon Yellow Plugs

Omotávka nejvyšší kvality skvěle padne do ruky. Součástí jsou hliníkové záslepky řiditek.

Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Classic černá je stvořená pro silniční cyklisty, gravel bike a cyklokros. Poskytuje super úchop a velmi dobře rovněž absorbuje vibrace od terénu. Vrchní vrstva z polyuretanu zajistí perfektní přilnavost i za vlhkých podmínek, je vysoce odolná vůči UV záření i potu. Střední vrstva omotávky vyrobená z exkluzivní směsi poté pohlcuje vibrace a zlepší vaši jízdu i v náročných podmínkách. Součástí balení jsou také koncové pásky a hliníkové zátky řídítek. Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - Classic tak zaručí cyklistům skutečně skvělý úchop. Vítěz mnoho nezávislých soutěží. 

Super Sticky Kush je oblíbená omotávka pro 3x mistra světa Petera Sagana. Supacaz, splývající výkonem a stylem, přináší jedinou omotávku, o které stojí za to snít. Odvážně prohlašujeme, že Super Sticky Kush je nejlepší omotávka na světě. Silikonový gel tlumí a eliminuje všechny vibrace pro co nejplynulejší jízdu.

Omotávka SUPACAZ SUPER STICKY KUSH je neklouzavá a nabízí velmi komfortní úchop řídítek a výbornou absorpci vibrací. Je to nejodolnější omotávka svého druhu, kterou pořídíš v zářivých, stálých a neblednoucích barvách. Atraktivní design s hvězdami. Hliníková záslepka z řídítek díky imbusovému dotažení rozhodně nevypadne. Délka 2 160 mm, šířka 30 mm, tloušťka 3 mm.

Délka 2160 mm, šířka 30 mm, tloušťka 3 mm

- Super Sticky PU (vrchní vrstva): Superior supple hand feel with long lasting performance. Extrémně pokročilý polyuretan, který zůstává nevkusný ve vlhkých podmínkách. Vysoce odolný vůči UV paprskům, podnebí a potu.

- Kush pěna (střední vrstva): exkluzivní sloučenina, která maximalizuje tlumení pomocí nano množství pěny. Schopnost tlumit nárazy, která drasticky zlepšuje ovladatelnost motorky v zatáčkách, sjezdech a v drsných podmínkách.

- Reliéf: Páska je doplněna reliéfem milovaného vzoru Supacaz. Reliéf vytváří jedinečný Supacazův vzhled a knoty odstraňují vlhkost, která maximalizuje přilnavost.

- Tackiest/best hand feel

- Dlouhotrvající PU páska

1 Sada zahrnuje:

- Dvě super lepkavé Kush pásky rolí

- Dvě hliníkové laserově leptané Star Plugz (potažené práškem nebo anodizované)

- Dvě špičkové pogumované koncovky

Barva
Žlutá

Supacaz

Anthony Sinyard vyrůstal v Kalifornii, kde surfoval, bruslil a jezdil na snowboardu, a byl vždycky zmatený, proč je cyklistické oblečení tak nudné. Surfařské značky 80. let jako T&C Surf, Quiksilver a Santa Cruz opravdu používaly živé barvy.

Když profesionál z UCI Anthony hledal široko daleko značku motorek, která napodobovala úchvatné chvástání jeho oblíbených značek surfu a bruslí, poté, co vyšel s prázdnýma rukama, zrodil se nápad vytvořit vlastní značku. Značku, která splynula s vysoce výkonným a energickým stylem, nazval SUPACAZ. Malá sestra značky Specialized.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://supacaz.com