helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - NEON BLUE

Omotávka Supacaz Super Sticky Kush - NEON BLUE

890 Kč s DPH

SUPACAZ, tu vozí Péťa! Super Sticky je to nejlepší, co můžete mít na silničce či gravelu. Modrá.

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Supacaz
B3615
BT-04
633090196621

Super Sticky Kush je oblíbená omotávka pro 3x mistra světa Petera Sagana. Supacaz, splývající výkonem a stylem, přináší jedinou omotávku, o které stojí za to snít. Odvážně prohlašujeme, že Super Sticky Kush je nejlepší omotávka na světě. Silikonový gel tlumí a eliminuje všechny vibrace pro co nejplynulejší jízdu.

Omotávka SUPACAZ SUPER STICKY KUSH je neklouzavá a nabízí velmi komfortní úchop řídítek a výbornou absorpci vibrací. Je to nejodolnější omotávka svého druhu, kterou pořídíš v výrazných, zářivých, stálých a neblednoucích barvách. Hliníková záslepka z řídítek díky imbusovému dotažení rozhodně nevypadne. Vrstva gelu zvyšuje tlumení. Délka 2 160 mm, šířka 30 mm, tloušťka 3 mm.

- Super Sticky PU (vrchní vrstva): Superior supple hand feel with long lasting performance. Extrémně pokročilý polyuretan, který zůstává nevkusný ve vlhkých podmínkách. Vysoce odolný vůči UV paprskům, podnebí a potu.

- Kush pěna (střední vrstva): exkluzivní sloučenina, která maximalizuje tlumení pomocí nano množství pěny. Schopnost tlumit nárazy, která drasticky zlepšuje ovladatelnost motorky v zatáčkách, sjezdech a v drsných podmínkách.

- Silikonový gel: Tato podložka poskytuje další pohodlí a tlumí vibrace.

- Reliéf: Páska je doplněna reliéfem milovaného vzoru Supacaz. Reliéf vytváří jedinečný Supacazův vzhled a knoty odstraňují vlhkost, která maximalizuje přilnavost.

- Tackiest/best hand feel

- Silikonový gel aplikovaný injekčně

- Dlouhotrvající PU páska

1 Sada zahrnuje:

- Dvě super lepkavé Kush Silicone Gel pásky rolí

- Dvě hliníkové laserově leptané Star Plugz (potažené práškem nebo anodizované)

- Dvě špičkové pogumované koncovky

Supacaz

Anthony Sinyard vyrůstal v Kalifornii, kde surfoval, bruslil a jezdil na snowboardu, a byl vždycky zmatený, proč je cyklistické oblečení tak nudné. Surfařské značky 80. let jako T&C Surf, Quiksilver a Santa Cruz opravdu používaly živé barvy.

Když profesionál z UCI Anthony hledal široko daleko značku motorek, která napodobovala úchvatné chvástání jeho oblíbených značek surfu a bruslí, poté, co vyšel s prázdnýma rukama, zrodil se nápad vytvořit vlastní značku. Značku, která splynula s vysoce výkonným a energickým stylem, nazval SUPACAZ. Malá sestra značky Specialized.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://supacaz.com