helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • flash_on Výprodej
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK
Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK

Voděodolné návleky na tretry ALÉ KLIMATIK

1 299 Kč
1 039 Kč s DPH Sleva 20%

TY PRAVÉ DO DEŠTĚ. Voděodolné návleky na obuv z kolekce KLIMATIK.

Tabulka velikostí zde

expand_more Více informací

2 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
ALÉ
A0487
L05640115
  • Neoprenový povrch a podlepené švy pro maximální ochranu před deštěm.
  • Reflexní prvky na zadní straně.
  • Zesílená špice pro dlouhou životnost.
  • Velikosti: M=38-40; L=41-43; XL=44-46, XXL=47-48.

Tabulka velikostí

Klikněte na tabulku pro zvětšení a zobrazení ve formátu PDF.

Pohlaví
Unisex
Druh
Návleky na obuv ALÉ
Sezóna
Zima
Provedení
Ostatní
Barva
Černá

ALÉ

Po třiceti letech šití toho nejkvalitnějšího sportovního oblečení pro cyklisty se firma APG srl rozhodla nabídnout fanouškům cyklistiky naprosto novou značku, která bude revolucí: ALÉ. Zakladatelem značky je cyklista Eddy Merckx, legenda cyklistiky. U zrodu značky stála touha tvořit poctivou italskou módu spolu s neustálými technologickými inovacemi výrobního procesu, látek a střihů. Tyto podmínky vedou k zajištění funkčnosti, komfortu a excelentního výkonu každého kusu oblečení. Jednotlivé řady jsou charakteristické neotřelým designem a výbornými střihy navrženými pro specifickou pozici jezdce. Není to pouze "krásné" oblečení, podobá se spíše technickému nástroji, který slouží jezdci při jeho výkonu.

Oblečení se vyrábí od návrhu po expedici výhradně na území Itálie v závodě nedaleko Verony na ploše 3 800 m2 s vlastním krejčovským oddělením a moderní výzkumnou laboratoří. Společnost tvoří tým stopadesáti pracovníků (z velké části milovníků cyklistiky a amatérských jezdců), kteří vkládají do své práce profesionální přístup a vášeň pro cyklistiku. Také profesionální i amatérské týmy přispívají svou zpětnou vazbou a pomáhají tak vyvíjet stále lepší dresy. Mezi týmy, které jezdí v týmových dresech ALÉ, patří například francouzská národní reprezentace, tým Bardiani CSF, Neri Sottoli-Yellow fluo, Bissel, SkyDive Dubai, Peroncino team (triatlon) a další.

Alé podporuje mnoho profesionálních ženských týmů a proto také věnuje dámské kolekci péči jako nikdo předtím. Tato pozornost se poprvé projevila s vývojem vlastních vložek navržených speciálně pro ženy. Následoval vývoj speciálních střihů a krejčovských detailů, které obzvláště vyhovují ženskému tělu. A v neposlední řadě také design a výběr módních barev nenechá kámen na kameni v oblasti stylu a módy.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.alecycling.com/

Další varianty

Příslušenství