helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II
Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II

Chrániče loktů ENDURA SingleTrack II

1 199 Kč s DPH

Lehké ale houževnaté chrániče pro MTB nabízející vysokou ochranu vzhledem k hmotnosti

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
Endura
B3550
E1254BK
5055939971773
  •  Vysoce pružná konstrukce z více druhů materiálů a zadními síťovanými panely 
  •  Vícevrstvá paměťová pěna ochrání vaše lokty
  •  Boční vycpávky zvyšují ochranu 
  •  Široké popruhy s Velcro® zapínáním zajišťují držení chráničů na správném místě 
  •  Jemný vnitřní froté materiál pro větší pohodlí a odvod vlhkosti
Barva
Černá

Endura

Společnost Endura byla založena ve Skotsku v roce 1993 s ne-nesmyslným závazkem prosazovat výkon a funkci cyklistických oděvů pro všechny. Jako značka ENDURA okamžitě uvedla na trh řadu neotřelých a náročných produktů, které si vysloužily celosvětově ikonický status a v mnoha případech vynulovaly měřítko funkčnosti a trvanlivosti pro průmysl. Tato filozofie a převratná inovace vynesla značku ze skotského místního hrdiny do čela světového trhu.

Endura byla trvale vybírána jako oděvní partner světovými špičkovými týmy a jezdci na silnici, mtb a triatlonu. Jejich spolupráce s předními odborníky v dalších oblastech, jako je aerodynamika a vybavení kol, zajišťuje, že produkt je neustále na špičce.

Na silnici úzká partnerství Týmy UCI World Tour posunuly novou úroveň výzkumu a vývoje a výrobních metod. To vyústilo v neuvěřitelné výkony v závodě i na trati včetně úspěšného pokusu Alexe Dowsetta o Hodinový rekord, mnohonásobných národních titulů TT a působivé řady WorldTour pódií. Testování skutečných jezdců světa je kombinováno s high tech, vědeckými laboratorními sezeními, aby se dosáhlo významného zlepšení v aerodynamice, regulaci teploty a komfortu za všech podmínek.

Tato úroveň výkonnostního produktu není vyhrazena výhradně pro profesionály. Trickle-down je patrný v celé řadě Endura, několik produktů v kolekci Pro SL se vyvinulo přímo ze zkušeností WorldTour.

Program aerotriatlonu Endura Drag2Zero, QDC (Quick Dry Cool), byl vyvinut ve spolupráci se Simonem Smartem ze společnosti Smart Aero Technology, široce uznávaným jako přední světový aerodynamizátor v cyklesportu. Vylepšení tahu na motocyklovém split bylo dosaženo díky pečlivým sezením F1 v aerodynamickém tunelu, které zahrnovaly více než 70 různých exkluzivně vyvinutých prototypů a nespočet látek s aerodynamickým profilováním povrchu vyladěných tak, aby poskytovaly maximální aero výhodu při rychlostech, které zažívají v soutěžním triatlonu. Výrazné vítězství Nilse Frommholda na Challenge Roth v roce 2015 mu přineslo masivní zlepšení jeho motocyklové nohy oproti předchozímu roku, s téměř nezměněným výkonem, což dokazuje ověření zisků zaznamenaných v procesu vývoje windtunnelu.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.endurasport.com/about-endura.list