helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
4iii Láhev na vodu

4iii Láhev na vodu

Láhev na vodu 4iiii. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
4iii
A0403
BOT10022W

Alternativní produkty

Láhev na vodu 4iiii.

4iii

Kanadský výrobce precizních měřičů výkonu 4iiii Innovations nabízí svou patentovanou 3D technologii ve dvou provedeních - Precision 3D a Podiiiium. Jedná se o jeden z nejlehčích a nejpřesnějších měřičů výkonu vůbec. Nyní si můžete vybrat z nabídky duálních wattmetrů pro obě kliky, nebo ze široké nabídky wattmetrů pro levé kliky, a to jak pro silniční tak i horská kola. Kromě již hotových klik Ride Ready máte možnost využít in instalací na své vlastní kliky.

V uplynulých letech si naši nejlepší silničáři Zdeněk Štybar a Petr Vakoč z týmu Quick Step a mistr světa z let 2015, 2016 a 2017 Peter Sagan zvolili právě wattmetry 4iiii Precision Pro na svá kola. Oba týmy našich profesionálů QuickStep Floors i BORA-Hansgrohe používali měřiče výkonu 4iiii Precision 3D v obou verzích - tedy na levou kliku nebo duální v sezónách 2017 a 2018.

V současné chvíli jezdí wattmetry Precision PRO WorldTour stáj Israel StartUp Nations. Na domácí scéně podporujeme duálními wattmetry R8000 a R9100 silniční stál Topforex-Lapierre Cycling Team.

Na všechny wattmetry zakoupené od 1.3.2020 se již vztahuje standardní 3-letá záruční lhůta!

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.4iiii.cz