helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
  • flash_on Výprodej
Letní cyklistické kalhoty ALÉ dámské GRAPHICS PRR STRADA bílé
Letní cyklistické kalhoty ALÉ dámské GRAPHICS PRR STRADA bílé
Letní cyklistické kalhoty ALÉ dámské GRAPHICS PRR STRADA bílé
Letní cyklistické kalhoty ALÉ dámské GRAPHICS PRR STRADA bílé

Letní cyklistické kalhoty ALÉ dámské GRAPHICS PRR STRADA bílé

2 499 Kč
1 999 Kč s DPH Sleva 20%

NEJOBLÍBENĚJŠÍ TÝMOVÉ KALHOTY OD ALÉ. Krátké cyklistické kalhoty z kolekce PRR GRAPHIC, která patří mezi neoblíbenější od ALÉ. Promyšlené detaily a pečlivost ručního šití v italském závodě zajišťuje tu nejvyšší kvalitu. Přídomek GRAPHICS pak napovídá originální design inspirovaný nejnovějšími trendy v cyklistickém pelotonu.

Tabulka velikostí zde

expand_more Více informací

1 kus skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
ALÉ
A0670
L13146718
8055528182266
  • Body Mapping - technologie střihu, který během jízdy perfektně přiléhá na těle a zároveň kombinuje vybrané látky na jednotlivých částech těla tak, aby byla zajištěna správná prodyšnost a funkční vlastnosti.
  • Leg Stability System - elastické zakončení nohavic, které je velmi lehké a udržuje nohavice na svém místě. Silikonová vlákna jsou vpletena do látky a je tak zajištěno velmi příjemné nošení bez nepříjemného stažení.
  • Free System Bib - lehkost, rychlé schnutí a komfort jsou tři hlavní charakteristiky těchto šlí. Tyto šle poskytují správnou podporu pohybu a zároveň jsou velmi tenké a dobře drží na těle.
  • Comfort System Leg - jedná se o elastickou vsadku na zadních stranách nohavic pro zajištění optimální elasticity a pohodlnosti. Tyto kalhoty snižují stažení během jízdy a hodí se pro všechny typy postav.
  • Oblast rozkroku je ušita z pevné reliéfní látky připomínající karbonová vlákna. Tato látka má vhodnou adhezi vůči sedlu a zároveň dosahuje v testech vysokou míru odolnosti vůči oděru. Její vlastnosti ji tak předurčují právě pro tuto oblast.
  • Reflexní prvky na zadní straně.
  • Dámská vložka W4H - vyniká svou lehkostí, prodyšností a dlouhou životností.

Tabulka velikostí

Klikněte na tabulku pro zvětšení a zobrazení ve formátu PDF.

Pohlaví
Ženy
Druh
Krátké kalhoty ALÉ
Sezóna
Léto
Provedení
Racing
Barva
Bílá
Černá

ALÉ

Po třiceti letech šití toho nejkvalitnějšího sportovního oblečení pro cyklisty se firma APG srl rozhodla nabídnout fanouškům cyklistiky naprosto novou značku, která bude revolucí: ALÉ. Zakladatelem značky je cyklista Eddy Merckx, legenda cyklistiky. U zrodu značky stála touha tvořit poctivou italskou módu spolu s neustálými technologickými inovacemi výrobního procesu, látek a střihů. Tyto podmínky vedou k zajištění funkčnosti, komfortu a excelentního výkonu každého kusu oblečení. Jednotlivé řady jsou charakteristické neotřelým designem a výbornými střihy navrženými pro specifickou pozici jezdce. Není to pouze "krásné" oblečení, podobá se spíše technickému nástroji, který slouží jezdci při jeho výkonu.

Oblečení se vyrábí od návrhu po expedici výhradně na území Itálie v závodě nedaleko Verony na ploše 3 800 m2 s vlastním krejčovským oddělením a moderní výzkumnou laboratoří. Společnost tvoří tým stopadesáti pracovníků (z velké části milovníků cyklistiky a amatérských jezdců), kteří vkládají do své práce profesionální přístup a vášeň pro cyklistiku. Také profesionální i amatérské týmy přispívají svou zpětnou vazbou a pomáhají tak vyvíjet stále lepší dresy. Mezi týmy, které jezdí v týmových dresech ALÉ, patří například francouzská národní reprezentace, tým Bardiani CSF, Neri Sottoli-Yellow fluo, Bissel, SkyDive Dubai, Peroncino team (triatlon) a další.

Alé podporuje mnoho profesionálních ženských týmů a proto také věnuje dámské kolekci péči jako nikdo předtím. Tato pozornost se poprvé projevila s vývojem vlastních vložek navržených speciálně pro ženy. Následoval vývoj speciálních střihů a krejčovských detailů, které obzvláště vyhovují ženskému tělu. A v neposlední řadě také design a výběr módních barev nenechá kámen na kameni v oblasti stylu a módy.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.alecycling.com/

Další varianty