helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
BINA ENERGY startovní emulze 180ml

BINA ENERGY startovní emulze 180ml

290 Kč s DPH

Závod, trénink nebo jen vyjížďka s přáteli, vždy je potřeba nahodit tělo do té správné provozní teploty. Dodat mu energii, abyste si mohli v každém okamžiku užívat radost z pohybu.

expand_more Více informací

3 kusy skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí
BINA
A1216
1100101

Startovní masážní emulze ENERGY připraví na sportovní výkon. Působí jako energetické tonikum s dlouhodobým účinkem. Zlepšuje lokální prokrvení, má antioxidační účinky a povzbuzuje k lepším sportovním výkonům. Obsahuje: unikátní směs esenciálních olejů Tarchoplus, guaranu, jalovcovou, eukalyptovou a hřebíčkovou silici, vitamíny a extrakt ze zeleného čaje. TIP! Chystáte se s rodinou na túru? Startovní emulze najde své využití i zde. Prokrvené a nastartované svaly jsou méně náchylné úrazům. Bylinné výtažky zase oddálí pocit únavy. A co víc, svaly mají skvělý základ pro regeneraci, až se vrátíte unavení z kopců. Použití: Důkladně vmasírujte do pokožky 15 - 20 minut před sportovním výkonem. Pokožku namáhanou třením a pocením pod sportovním oděvem či ve sportovní obuvi můžete ošetřit ochranným krémem STAY COOL. Po sportovní aktivitě doporučujeme použít osvěžující sprchový gel FRESH a regenerační emulzi BACK TO GAME z kolekce sportovní kosmetiky BINA. Upozornění: Nepoškozuje sportovní oděv. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte při teplotě 5-25 °C. Složení: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Carbomer, Paullinia Cupana Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Juniperus Communis Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Dicaprylyl Ether, Tarchonanthus Camphoratus Oil, 4-Terpineol, Helichyrusm Angustifolium Flower Extract, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Triethanolamine, D-Limonene, Eugenol.

BINA

Energie jako synonymum vůle, síly a schopnosti k činům se stala základem a hlavní inspirací při vývoji přírodní sportovní kosmetiky BINA. Bez kompromisů jsme vložili veškerou naši energii i zkušenosti z profesionálního sportu do vývoje kosmetických produktů, které Vám, jak věříme, otevřou nové možnosti. Každý sportovní výkon je pro tělo zátěží. Správná péče vám pomůže předcházet zranění i k lepším výkonům. Kvalitní regenerace vás zase rychleji vrátí do hry. Vyvinuli jsme pro vás řadu funkční přírodní sportovní kosmetiky přinášející radost z pohybu, podporující vaše sportovní výkony a zpříjemňující váš každodenní život. Pečlivě a s citem pro detail jsme testovali naše produkty na profesionálních sportovcích i v běžném životě. Naše produkty rezonují s naší životní filosofií. Při vývoji receptur jsme proto důsledně dbali na využívání bylin a přírodních látek, které stimulují přirozené procesy lidského těla a jsou pro své účinky známé stovky let v lidovém léčitelství. Stejně tak žádný z našich produktů neobsahuje látky dopingového charakteru. Posuňte své hranice a objevte své možnosti! Fandíme a rádi pomůžeme každému, kdo se o to pokouší.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.bina-store.eu/cs/

Další varianty